Ne almam gerekiyor bilen yardım edebilirmi

GoktugQA

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
20000
arkadaşlar merhaba, bilgisayardan çok anlamıyorum bilgisayarımı geliştirmek istiyorum eskiden valorant vb oyunları rahat oynatıyordu şimdi oynatmıyor ne yaparsam oyunları iyi oynatır
ekran kartı çok kötü yenisini alıcam
işlemci amd ryzen 5 2600
16 gb ram var ve rtx 5060 ti satın almak istiyorum bilgisayarımla uyum sağlayıp sağlamıyacağını nasıl anlayabilirim ve işlemciyi değiştirmem gerekiyormu bilen yazabilirmi

arkadaşlar merhaba, bilgisayardan çok anlamıyorum bilgisayarımı geliştirmek istiyorum eskiden valorant vb oyunları rahat oynatıyordu şimdi oynatmıyor ne yaparsam oyunları iyi oynatır
işlemci amd ryzen 5 2600
16 gb ram var ve rtx 5060 ti satın almak istiyorum bilgisayarımla uyum sağlayıp sağlamıyacağını nasıl anlayabilirim ve işlemciyi değiştirmem gerekiyormu bilen yazabilirmi
İşlemci yetmez en azından 5600 al ekran kartınıda 7900xt bak

Hocam işlemci olarak ryzen 5600 çekin ram bence güzel 16 olması ekran kartınızıda amd için Rx 7600 veya 7700xt gibi veya nvidia için 5060 veya 4060 alabilirsiniz ancak bence ARC B580 almanız en f/p olur
hocam teşekkür ederim birde herhangi bir kasa alsam hepsine uyum sağlarmı

hocam teşekkür ederim birde herhangi bir kasa alsam hepsine uyum sağlarmı
Ortalama kasalar boyut konusunda sorun oluşturmaz he ufak kasa almayı planlıyorsan 3 fanlı kartlar harici sorun çıkacağını sanmam zaten kasanın GPU destek mm I özelliklerinde de yazar en kötü karşılaştırırsın

Ortalama kasalar boyut konusunda sorun oluşturmaz he ufak kasa almayı planlıyorsan 3 fanlı kartlar harici sorun çıkacağını sanmam zaten kasanın GPU destek mm I özelliklerinde de yazar en kötü karşılaştırırsın
ortalama boyutlu beyaz kasa almayı planlıyorum internetten mi almalıyım yoksa yüz yüze bilen birine sorarak mı ?

işlemci amd ryzen 5 2600
5600 işlemci ve 9060xt 16gb ekran kartı.

nvidia almak istiyorum onun için ne önerirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15-20 arası ne önerirsin nvidia istiyorum
23K ya beyaz 5060 16Gb var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ortalama boyutlu beyaz kasa almayı planlıyorum internetten mi almalıyım yoksa yüz yüze bilen birine sorarak mı ?
Maalesef Türkiye şartlarında gidip görüp alayım mantığı yok Google’dan alman gerekir ama fotolarına bakabilirsin veya incelemesi var mı diye ben gigabyte c201 almıştım incelemesi yok yeni kasa hoşuma gitti görünce aldım direkt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,408
Üyeler
185,265
Son üye
furkanturan1234
Geri