Ne kadar dolandırıldım?

Umarım babam ve annem benim fiyata önem vereceğimi düşünüp fiyatı şişirmiştir. Yoksa fena kazık yemişim. Kaçırdığım oyunları düşünüyorum. 2.5K olsa değer çünkü monitörde dahil.
A
Ozm gerçek fiyatı sor reis. Deki fiyat umrumda değil sadece gerçek aldığınız fiyatı söyleyin

A
Ozm gerçek fiyatı sor reis. Deki fiyat umrumda değil sadece gerçek aldığınız fiyatı söyleyin
Hatırlamıyorum diyorlar. O zaman ben 10 Yaşındaydım asıl ben nasıl hatırlayım. Zaten o zaman benim için tek önemli olan şey GTA V açmasıydı.

Hatırlamıyorum diyorlar. O zaman ben 10 Yaşındaydım asıl ben nasıl hatırlayım. Zaten o zaman benim için tek önemli olan şey GTA V açmasıydı.
Sjjsjs klasik soru gta 5 açarmı
Pc ci bırak gta 5 açmayı 10 defa üzt üste açar 10 tane aynı anda oynarsın gerçekte olan gta V "MARİO edition"

Sjjsjs klasik soru gta 5 açarmı
PC ci bırak gta 5 açmayı 10 defa üzt üste açar 10 tane aynı anda oynarsın gerçekte olan gta V "MARİO edition"
Ben velettim işte o zaman GTA V yeni PC'ye gelmiş. Şu an ki Cyberpunk 2077 gibi.

Hocam sağlam yemişsiniz o zaman GTX 1060 6 GB rahat kurulurdu. ( 3 sene önce bile arkadaşım 4k'ya GTX 1050 Ti toplamıştı)

Hocam sağlam yemişsiniz o zaman GTX 1060 6 GB rahat kurulurdu. ( 3 sene önce bile arkadaşım 4k'ya GTX 1050 Ti toplamıştı)
O zaman çıkmamıştı nasıl alabilirim? Şu an 3060 almak gibi.

Ben velettim işte o zaman GTA V yeni PC'ye gelmiş. Şu an ki Cyberpunk 2077 gibi.
Vay be 8 yaşındadım ozamanla karşıma pc toplama videousu çıkardı ben pc toplamayı şey sanardım kapı kapı dolaşıp pc dilenmek 😂😂😂şimdi 13 yaşındayım 2021 temmuz ayında 14 olcam

O zamanlar bende almıştım 2600TL ye R7 340 /AMD A8 / 16GB DDR 3 RAM /1TB HDD ve 24inch 60hz 5ms dvı aoc monitör vardı tek derdim GTA5 açmasıydı ve adamlar açıcağını söyledi açtıda tek sorun low da 40fps olmasıydı.

O zamanlar bende almıştım 2600TL ye R7 340 /AMD A8 / 16GB DDR 3 RAM /1TB HDD ve 24inch 60hz 5ms dvı aoc monitör vardı tek derdim GTA5 açmasıydı ve adamlar açıcağını söyledi açtıda tek sorun low da 40fps olmasıydı.
Benim sistem cidden monitörle 2.5k ise sıkıntı yok denebilir ama kesin bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,183,918
Üyeler
187,904
Son üye
nerotoksin
Geri