Oyunu bugün oynayamayacagim yaniEpic games'in uygulaması böyle değişik işlere imza atıyor.
Nasıl yapılıyorDNS ayarlarını 1.1.1.1 yapıp dener misin?
görev yöneticisinden görevi sonlandırıp tekrar gir.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fortnite i guncelleyecektim. Baslattim guncellemeyi 1 saat falan yattim bi kalktim 6gb si inmis ve indirme hizi 300kb/s
Neden böyle nasıl duzelticem bunu
@ArdaM de aynı sorunu yaşıyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fortnite i guncelleyecektim. Baslattim guncellemeyi 1 saat falan yattim bi kalktim 6gb si inmis ve indirme hizi 300kb/s
Nasıl yapılıyor diyeceğine google a dns değiştirme yaz.Oyunu bugün oynayamayacagim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yapılıyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
benim int hızım ok adar yüksek değil ama 500 kb indiriyosdu onun bi olayı var hız sınırlamada maks 700 yapıyosun 700 e vuruyo sonra 900 1000 falan yavaş yavaş arttıtıyosun ben öyle 300 400kb den 1 mb ye geldim ethernetlemi kullanıyosunOyunu bugün oynayamayacagim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yapılıyor
Bende de böyle %40 a kadar 3-4-5 sonra 100 kb oldu :dAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet ethernetbenim int hızım ok adar yüksek değil ama 500 kb indiriyosdu onun bi olayı var hız sınırlamada maks 700 yapıyosun 700 e vuruyo sonra 900 1000 falan yavaş yavaş arttıtıyosun ben öyle 300 400kb den 1 mb ye geldim ethernetlemi kullanıyosun
dediğimi dene sınırla yavaş yavaş arttırEvet ethernet