Böyle bir şey tam olarak doğru değil hocam, bir karta istediğin gücü ver bir yerden sonra performansı neredeyse hiç artmaz. Zaten bu yüzden laptoplarda belli watt değeri sonrası çokta önemli değil deniliyor. Mesela arastirdigim kadarıyla bu durum 9060xt için de geçerli gibi, çok bi overclock mesafesi yok veya güç çekme potansiyeli.Bazi oyunlarda ama soyle cektigi guc 5080 den fazla 5080 de o kdr cekse kapisamaz
Hocam dedigim nedenler cok onemli mesela gta 6 rt gomulu gelicek o otunda sikinti yaratirsa neye yararYani bu durum için haklısındır hocam ama RX 9070XT ile denk olabiliyor bazı oyunlarda demek istediğim fazla para vermek istemeyen benim gibi 9070XT alıp geçmeli bence
RX 9070XT ekran kartında da bir çok özellik var hocam AMD bunları biliyor hatta bizden daha çok bilgili adamlar bu ekran kartlarını yaparken çiplerine dahil her şeyi düşünerek yapıyolar en üst segment diye geçiyor GTA 6 çok rahat oynatır.Hocam dedigim nedenler cok onemli mesela gta 6 rt gomulu gelicek o otunda sikinti yaratirsa neye yarar
Valla 360 watt vs 400watt yaptim kartimi 30p fps artti bence kayda deger artisBöyle bir şey tam olarak doğru değil hocam, bir karta istediğin gücü ver bir yerden sonra performansı neredeyse hiç artmaz. Zaten bu yüzden laptoplarda belli watt değeri sonrası çokta önemli değil deniliyor. Mesela arastirdigim kadarıyla bu durum 9060xt için de geçerli gibi, çok bi overclock mesafesi yok veya güç çekme potansiyeli.
Oynatir ama iste rt performansi 5070 tiden kotu ve rt gomulu oyunRX 9070XT ekran kartında da bir çok özellik var hocam AMD bunları biliyor hatta bizden daha çok bilgili adamlar bu ekran kartlarını yaparken çiplerine dahil her şeyi düşünerek yapıyolar en üst segment diye geçiyor GTA 6 çok rahat oynatır.
Galiba instinct serisini hiç arastirmadin ya da ROCm de ki aşırı iyi gelişmeleri ve windows desteğinin bu yıl sonunda tam olmasının planlandığını vs. vs. Bir yorum yapacağınız zaman lütfen biraz güncel durumları araştırın, nvidia driverları amd den kötü durumda şu an herkesin ağzında nvidianın berbat driver sorunları var. Bir çok hotfix yayınlandı ve işe yaramadı bir çok kartta. Kendim de nvidia ve amd kullanıyorum eskiden amd cidden berbattı ama şu an nvidia cidden sinir bozuyor öyleki 566.36 idi sanırım sürümünden sonra bir daha güncellemedim.nvidia cuda çekirdeklerine ve yazılımına çok ugraşıyor amd bu tarafta hiç bir alakası yok desek daha dogru olur anca saf güç oyun performansına bakıyorlar
Evet, RT performansı NVIDIA kartlarda genellikle daha iyi oluyor, özellikle DLSS gibi teknolojiler sayesinde. Ama RX 9070 XT fiyat/performans açısından gerçekten çok güçlü bir kart, özellikle RT kapalı oynandığında veya daha genel oyunlarda mükemmel performans veriyor. Ayrıca benim için 1080p 380Hz monitörle yüksek fps almak daha önemli. RT özelliği benim için tam bir öncelik değil, onun dışında çok iyi iş çıkarıyor. Yani kartı sadece RT’ye göre değerlendirmek bence tam resmi yansıtmazValla 360 watt vs 400watt yaptim kartimi 30p fps artti bence kayda deger artis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynatir ama iste rt performansi 5070 tiden kotu ve rt gomulu oyun
Kral iste konu nvdia neden iyi yani para dan bagimsizEvet, RT performansı NVIDIA kartlarda genellikle daha iyi oluyor, özellikle DLSS gibi teknolojiler sayesinde. Ama RX 9070 XT fiyat/performans açısından gerçekten çok güçlü bir kart, özellikle RT kapalı oynandığında veya daha genel oyunlarda mükemmel performans veriyor. Ayrıca benim için 1080p 380Hz monitörle yüksek fps almak daha önemli. RT özelliği benim için tam bir öncelik değil, onun dışında çok iyi iş çıkarıyor. Yani kartı sadece RT’ye göre değerlendirmek bence tam resmi yansıtmaz
Senin kartta ise yarar başkasında yaramaz benim rx 570te ise yaramadı mesela. Şimdi 9060xt alabilirsem biraz kurcalayacagım umarım yakmam ya kartı anısı varValla 360 watt vs 400watt yaptim kartimi 30p fps artti bence kayda deger artis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynatir ama iste rt performansi 5070 tiden kotu ve rt gomulu oyun
Kral su sikinti nvdia amd gibi yapsa yaklasamaz cunku amd saf guce %50 guc veriyor ve oyle yarisiyor nvdia yapsa yaklasamaz ama yapmiyorSenin kartta ise yarar başkasında yaramaz benim rx 570te ise yaramadı mesela. Şimdi 9060xt alabilirsem biraz kurcalayacagım umarım yakmam ya kartı anısı var![]()