Neler Yeni

Neden Android varken iPhone alınmalı?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

HoYeon Jung

80+ Gold
Kusura bakma ama 4 sene boyu Samsung J5 Kullandım. Sonrasında 1.5 senedir de Redmi Note 8 kullanıyorum ve hala ilk günkü performansına sahip.
Ya hocam Android fanboyluğu yapmayalım, o sizin önerdiğiniz "Poco, Şayomi"nin yazılım sorunları var ancak iOS bu konu da çok başarılı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta sen 8000 tlik iphone 2000 tlik android den daha uzun kullanılır 2 sene içinde ölür demişsin performansa neden bakıyorsun ?
K6 Note 1000 TL bile değil.
Hocam o zaman 2000'li yıllardan kalma telefonda şuan halen daha kullanılır?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ya hocam Android fanboyluğu yapmayalım, o sizin önerdiğiniz "Poco, Şayomi"nin yazılım sorunları var ancak iOS bu konu da çok başarılı.
Yazılım konusunda İOS'un tek rakibi Samsung'un ONE UI olabilir.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Hocam 2000TL mi o? Demek istediğim o değil, 4000TL'ye 2 telefon alacaksın ama İphone 11 performansı alabilecek misin?
İphone 11'in İşlemcisi Dışında Öyle Ahım Şahım Bir Performansı Yok Bu Arada , İşlemcisi de ortalama bir işlemci , Abartılacak bir işlemci değil
5000 TL'lik Telefonların Çoğu 11'in Verdiği performans ile benzer performansta.

HoYeon Jung

80+ Gold
İphone 11'in İşlemcisi Dışında Öyle Ahım Şahım Bir Performansı Yok Bu Arada , İşlemcisi de ortalama bir işlemci , Abartılacak bir işlemci değil
İphone 11 üzerinden gitmeyelim, şahsen pek önerdiğim bir telefon değil o fiyat bandında.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
1628625088472.png

Bak burda androide toprak atmışsın 2 senede ölür demişsin ben sana dediğin yanlış olduğunu söylüyorum. Dediğindende bir şey anlamadım.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Mesaj otomatik birleştirildi:

İos Ve Android Çok Farklı Dünyalar.
Çünkü İos Kullanan Tek Bir Telefon Markası Var , O da İphone
Androidi Kullanan Onlarca Telefon Markası Var. Ve Pek Tabii Hepsi Aynı Stabilizasyonu Sunamıyor.
Tabi Stabil olan Çok Güzel Telefonlar Var.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet bencede öyle. Oyun performansı hariç Galaxy A52 ile her türlü kapışabileceğini düşünüyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
Evet bencede öyle. Oyun performansı hariç Galaxy A52 ile her türlü kapışabileceğini düşünüyorum.
ama 3 yıl sonra kilit ekranını yukarı kaydırırken kasacak üzücü :D bana aksini savunma s10 serisi ile yaşanıyor bu durum

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Marka adı diye bir şey vardır.
ve kendi işletim sistemi olması, olay bundan ibaret.

HoYeon Jung

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle

Bak burda androide toprak atmışsın 2 senede ölür demişsin ben sana dediğin yanlış olduğunu söylüyorum. Dediğindende bir şey anlamadım.
Hocam yani o 2000TL'lik telefon 2 sene sonra yazılımsal sorunlar vs. çıkartacak. Neyse pek fazla konuşmak istemiyorum çünkü çoğu kişi ile aram bozulacak. :)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Konu neden böyle oldu?
Ben ilk başta 2k lık android ile 8k lık iPhone yi karşılaştırmadım ki.
Konu biraz o yöne kaymış evet ama siz yanlış giriş yapmışsınız konuya o yüzden. Android daha kullanıcı dostu ve açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğu için piyasasında bir sürü rakip var ve sayılamaycak kadar çok varyasyona sahip. IOS ise applein kendi işletim sistemi olduğu için rekabeti çok yok. Eşi benzeri olmayan bir işletim sistemi, evet doğrudur hak yemeyelim gayet te stabil. Ancak hiç f/p bir telefon değil, özellikle ülkemizde. Android ise pazar genişliği ve hitap ettiği bütçe kitlesi ile çok geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Androidde paranız ne ise onu alıyorsunuz, ios ise sizi sabit vir fiyata mahkum ediyor. Konu biraz kapitalizme döndü ama özet olarak ikisi arasında tercihim androiddir. Sebebi ise her bütçeden cihaza sahip olması, kullanıcıyı kısıtlamaması ve f/p telefon modellerini barındırmasıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,948
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom