HoYeon Jung
80+ Gold
İphone 12 Mini öneriyorum, şahsen fiyat bandında bence en iyisi.İphone'un Diğer Önerdiğin Modelleri Söyle onlar Üzerine Gidelim.
İphone 12 Mini öneriyorum, şahsen fiyat bandında bence en iyisi.İphone'un Diğer Önerdiğin Modelleri Söyle onlar Üzerine Gidelim.
Oyun Performansı İçin Alınacaksa , Xiaomi , Huawei ,Poco , One plus ,Oppo Tercih Edilebilir.Evet bencede öyle. Oyun performansı hariç Galaxy A52 ile her türlü kapışabileceğini düşünüyorum.
Kendim kullanıyorum diyorum ama yazılım sorunları yok ki? Benim telefonum "Redmi Note 8" gayet güzel ve sıkıntısız her hangi bir yazılım sorununa denk gelmedim.Ya hocam Android fanboyluğu yapmayalım, o sizin önerdiğiniz "Poco, Şayomi"nin yazılım sorunları var ancak iOS bu konu da çok başarılı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o zaman 2000'li yıllardan kalma telefonda şuan halen daha kullanılır?
Pek fazla tartışmak istemiyorum, sadece şunu söyleyeyim. Telefonunuz tam olarak "Xiaomi Redmi Note 8" diye geçiyor.Kendim kullanıyorum diyorum ama yazılım sorunları yok ki? Benim telefonum "Redmi Note 8" gayet güzel ve sıkıntısız her hangi bir yazılım sorununa denk gelmedim.
biliyorum?Pek fazla tartışmak istemiyorum, sadece şunu söyleyeyim. Telefonunuz tam olarak "Xiaomi Redmi Note 8" diye geçiyor.
Ara bozacak kadar mühim bir konu değil, fikir belirtmek en doğal ve en güzel şey. Herkes kafasındakini ortaya koyuyorHocam yani o 2000TL'lik telefon 2 sene sonra yazılımsal sorunlar vs. çıkartacak. Neyse pek fazla konuşmak istemiyorum çünkü çoğu kişi ile aram bozulacak.
Aynısı Android de de var.Birde şöyle bir şey var;
Eğer mesela iPhone 8’den 12’ye geçtim. Kurulumda eğer iCloud yedeklemişsen hesabı bağlayarak bir önceki telefondaki birsürü ayarları duvar kağıtlarını aynısını yenisine yapıp, önceki cihazın uygulamalarını otomatik yükletmeye başlıyor. Şu kurulum basitliğine bayılıyorum.
İphone 12 Mini'de Fiyatına Göre Alınabilecek Bir Telefon Değil.İphone 12 Mini öneriyorum, şahsen fiyat bandında bence en iyisi.
Ben değilim.Bu ile
Xiaomi Redmi Note 8 64GB (İthalatçı Garantili) - PttAVM.com - 2024
Xiaomi Redmi Note 8 64GB (Ä°thalatçı Garantili) fiyatları ve modelleri PttAVM.comâda! Ä°ndirimli fiyatlarla online alıÅveriÅin kazananı siz olun! - 2024www.pttavm.com
Bunu
Apple iPhone 8 Plus 128 GB Jet Black (Apple Türkiye Garantili) Siyah Fiyatı - Trendyol
Apple iPhone 8 Plus 128GB Siyah Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) RC810APP646 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Karşılaştıran kim ki ?
Android'de de var o özellik.Eğer android tercih edersem 2 sebebi olurdu;
1-BÜTÇE
2-APK
Onun haricinde kesinlikle iPhone alırım. Birde ekosistemi efsane. Saatini de alacan varya müthiş olur. Zaten iPad var. 6s plus hâlâ güncelleme alıyor. Ve mis gibi de çalışıyor. Batarya ne olacak diyecekseniz bi batarya vardı adını unuttum ondan alırsınız yine idare eder. Birde şöyle bir şey var;
Eğer mesela iPhone 8’den 12’ye geçtim. Kurulumda eğer iCloud yedeklemişsen hesabı bağlayarak bir önceki telefondaki birsürü ayarları duvar kağıtlarını aynısını yenisine yapıp, önceki cihazın uygulamalarını otomatik yükletmeye başlıyor. Şu kurulum basitliğine bayılıyorum.