nerde asosyal görsem hep erkek neden kızların hepsi sosyal neden kız asosyal yok yoksa kızların doğasında asosyal olmak yok mu?Yo var
yaş 17 lise 3'üm reis neden inandırıcı olmasın bu anlattığım şey? Olağan üstü bir şey mi anlattım anlamadımAlınma ama dediğin şeyler pek inandırıcı gelmedi bide yaşlar kaç?
bir kızın söveceğini düşünmüyorum hele sınıfta herkese açık bir şekilde hiç düşünmüyorumyaş 17 lise 3'üm reis neden inandırıcı olmasın bu anlattığım şey? Olağan üstü bir şey mi anlattım anlamadım
Olm kız feminist çünkü, ona vurmayacağımızı biliyor üstüne satanist olduğunu düşünürsen?bir kızın söveceğini düşünmüyorum hele sınıfta herkese açık bir şekilde hiç düşünmüyorum
Hayatında kız görmemişsin herhalde D:bir kızın söveceğini düşünmüyorum hele sınıfta herkese açık bir şekilde hiç düşünmüyorum
Akdgskdbdjdj hele bir vur senin 77 sülaleni sayar kanka küfür çorbası yapar üstüne kadın düşmanı ilan edilip sapık çıkarsın.Olm kız feminist çünkü, ona vurmayacağımızı biliyor üstüne satanist olduğunu düşünürsen?
Ondan işte kanka güveniyor kendine, bizim müdür yardımcıları da kızcı biraz ondan çekiniyoruz bir şey yapmayaAkdgskdbdjdj hele bir vur senin 77 sülaleni sayar kanka küfür çorbası yapar üstüne kadın düşmanı ilan edilip sapık çıkarsın.
Konuların ciddi mi ki gelsinBenim konulara bu kadar ciddi cevap gelmiyor. Şaşkınlık içindeyim.
Seni süren de @Realhas the Great mı?çok şükür atak helikopteriyim.