Realhas the Great
80+ Gold
Helikopter bana göre değil ben daha çok tank seviyorumSeni süren de @Realhas the Great mı?
Helikopter bana göre değil ben daha çok tank seviyorumSeni süren de @Realhas the Great mı?
Ben helikoptercikin cik olmayan sürümünü gördüm.hcm hic helikoptercik sürdün mü
gene mantıklı gelmedi açıkçasıOlm kız feminist çünkü, ona vurmayacağımızı biliyor üstüne satanist olduğunu düşünürsen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayatımda bir sürü kız gördüm ama sizin anlatııklarınız gibisini görmedimHayatında kız görmemişsin herhalde D:
Akdhskdjdj abi aman aman uzak durulacak kız tipleri bunlar sonra bir de lbgt tayfa var onun dışında bunlar kadar toksik tayfa kızlar yok bunlar en üst seviye. Anında sapık kadın düşmanı vatan haini haklarımızı sınırlayan varlıksın diye cv'ye eklenir o derece.gene mantıklı gelmedi açıkçası
hayatımda bir sürü kız gördüm ama sizin anlatııklarınız gibisini görmedim
lgbt kız çok gördüm cidden okuldada vardı az çok anlayabiliyom dedikleriniAkdhskdjdj abi aman aman uzak durulacak kız tipleri bunlar sonra bir de lbgt tayfa var onun dışında bunlar kadar toksik tayfa kızlar yok bunlar en üst seviye. Anında sapık kadın düşmanı vatan haini haklarımızı sınırlayan varlıksın diye cv'ye eklenir o derece.
Farklı aşko kuşko prensesler onlar abisi boşver mutlular öyle. Haziran bunların ayı yine apo bayrakları açarak polise ona buna sallarlar.lgbt kız çok gördüm cidden okuldada vardı az çok anlayabiliyom dediklerini