Neden böyle oldu..??

NLE.

80+
Reaksiyon skoru
38
Sonunda.Liseye başlamış bulundum.Öncelikle ortaokuldan bahsedeyim.Ortaokulda okulun yarısı falan beni tanıyordu.Baya komiklik yapıyordum ki baya sevdiğim arkadaşlarım vardı.Yani en azından arkadaşlarım vardı.Peki ya şimdi? Şuan bir tane bile arkadaşım yok.Benle konuşmaya çalışan bile yok.Evet ilk gün farkındayım ama eskiden böyle olmuyordu.Hemen arkadaş bulurdum.Rahatça takılırdım.Şimdi ise 40 kişilik koca sınıftaki tek kişi benim.40 kişilik sınıfta sadece bir kişinin yanı boş o da benim.Bahçeye çıkıp boş boş dışarıdaki yapıları inceleyen çocuk da benim.Okulda en azından öğle teneffüsünde(yaklaşık 1 saat) sıkılmamak için ne yapabilirim? Çünkü bugün aşırı sıkıldım.

Akışına bırak çok kasma kendini bu durum yüzünden. İçine de kapanma bir de sakın. Baktın durum böyle devam ediyor gözüne kestirdiğin birileriyle eften puften sohbet başlat gerisi gelir zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
Kasma bu kadar kendini...

Sonunda.Liseye başlamış bulundum.Öncelikle ortaokuldan bahsedeyim.Ortaokulda okulun yarısı falan beni tanıyordu.Baya komiklik yapıyordum ki baya sevdiğim arkadaşlarım vardı.Yani en azından arkadaşlarım vardı.Peki ya şimdi? Şuan bir tane bile arkadaşım yok.Benle konuşmaya çalışan bile yok.Evet ilk gün farkındayım ama eskiden böyle olmuyordu.Hemen arkadaş bulurdum.Rahatça takılırdım.Şimdi ise 40 kişilik koca sınıftaki tek kişi benim.40 kişilik sınıfta sadece bir kişinin yanı boş o da benim.Bahçeye çıkıp boş boş dışarıdaki yapıları inceleyen çocuk da benim.Okulda en azından öğle teneffüsünde(yaklaşık 1 saat) sıkılmamak için ne yapabilirim? Çünkü bugün aşırı sıkıldım.
benimde lisede ilk günüm çok abartmışım abartılacak bir şey yokmuş kimse birbirini tanımıyor zaten bu gün sınıfta çık yoktu tek garibime giden şey büyük sınıflar teker teker bizim sınıfa gelip kızları incelediler cici bebe falan verdiler çok saçma ve saygısızca bi durum

• Beğen
Reaksiyonlar: NLE.
Bende güzel diye bir liseye yazıldım pek güzel bir lise değil obp yükseltip daha güzel bir liseye gitmeyi deneyeceğim

Bende güzel diye bir liseye yazıldım pek güzel bir lise değil obp yükseltip daha güzel bir liseye gitmeyi deneyeceğim
Türkiyedeki eğitim sisteminde bozuk bir sistemin kölesi gibiyiz açıkcası.Bizim sınıftaki iki kişi kolejden gelmiş.Çok yüksek ihtimalle OBP'leri yüz.

bence abartiyorsunuz ama kitap okuyabilirsiniz veya resim cizebilirsiniz, fistik gibi iki aktivite

Geri