Neden böyle oluyor? (Sağlık)

Merhaba adım mete 13 yaşındayım ergenim bazen bana garip gelen bir şey yaşıyorum ortada bir şey olmadan +18 bir görsel video ses olmadan sadece normal bir kadın görüp aklıma +18 şeyler gelince direkmen boşalıyorum boşaldığımada emin değilim? çok garip mesala tam olarak +18 olmayan ama öyle şeyleri ima eden bir video görüyorum mesala çoğu zaman onlarda boşalmıyorum ama ortada hiç bir +18 görüntü içerik yokken normal giyinimli bir kadın görsem aklımadan en ufak bir +18 geçse çoğu zaman boşalıyorum yada artık bu neyse? idrar mıdır? sperm midir?
18+ yı erken yaşta öğrenmek çok iğrenç bir durum ileride umarım piskolojin bozuk olmaz bu nedenle, çünkü ben nerdeyse 8 - 9 yaşında öğrendim şimdi anlatmak istemem derdimi ama size o tarz şeyler anlatanlar olursa o ortamdan uzaklaşın?

18+ yı erken yaşta öğrenmek çok iğrenç bir durum ileride umarım piskolojin bozuk olmaz bu nedenle, çünkü ben nerdeyse 8 - 9 yaşında öğrendim şimdi anlatmak istemem derdimi ama size o tarz şeyler anlatanlar olursa o ortamdan uzaklaşın?
herkes 11 12 yasında ogreniyo okuldan sosyal medyadan zaten ister istemez

Hayır psikolojik bir etkisi olacağını düşünmüyorum sonuçta hayatın bir gerçeği ve bu gerçeklik herkes de var.
Gerek yok p olmadan zevk vermiyor
Olmadan vermesi gerek.

Hayır psikolojik bir etkisi olacağını düşünmüyorum sonuçta hayatın bir gerçeği ve bu gerçeklik herkes de var.

Olmadan vermesi gerek.
ne yalan söyleyeyim kadınlara karşı çok soğuk birisiyim üstüne erkekler haricinde kadınlara karşı bir ilgim'de yok mesela örnek vereyim bir erkekler çok samimi konuşurum ama bir kadınlarla konuşmakta zorlanıyorum çünkü bilmiyorum zor baya

ne yalan söyleyeyim kadınlara karşı çok soğuk birisiyim üstüne erkekler haricinde kadınlara karşı bir ilgim'de yok mesela örnek vereyim bir erkekler çok samimi konuşurum ama bir kadınlarla konuşmakta zorlanıyorum çünkü bilmiyorum zor baya
O da çok çekmekten işte, konuşamamanın nedeni zaten onu üstün bir seviye olarak görmek

O da çok çekmekten işte, konuşamamanın nedeni zaten onu üstün bir seviye olarak görmek
hayır piskolojik olarak ben şimdi nedenini tam anlatmayayim bu mastürbasyon dan değilde daha çok geçmişinde çok şey yaşadığım şeyden dolayı ama böyle sapıkça şey değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri