Neler Yeni

Neden böyle oluyor? (Sağlık)

Mete?

80+ Bronze
Merhaba adım mete 13 yaşındayım ergenim bazen bana garip gelen bir şey yaşıyorum ortada bir şey olmadan +18 bir görsel video ses olmadan sadece normal bir kadın görüp aklıma +18 şeyler gelince direkmen boşalıyorum boşaldığımada emin değilim? çok garip mesala tam olarak +18 olmayan ama öyle şeyleri ima eden bir video görüyorum mesala çoğu zaman onlarda boşalmıyorum ama ortada hiç bir +18 görüntü içerik yokken normal giyinimli bir kadın görsem aklımadan en ufak bir +18 geçse çoğu zaman boşalıyorum yada artık bu neyse? idrar mıdır? sperm midir?

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
Merhaba adım mete 13 yaşındayım ergenim bazen bana garip gelen bir şey yaşıyorum ortada bir şey olmadan +18 bir görsel video ses olmadan sadece normal bir kadın görüp aklıma +18 şeyler gelince direkmen boşalıyorum boşaldığımada emin değilim? çok garip mesala tam olarak +18 olmayan ama öyle şeyleri ima eden bir video görüyorum mesala çoğu zaman onlarda boşalmıyorum ama ortada hiç bir +18 görüntü içerik yokken normal giyinimli bir kadın görsem aklımadan en ufak bir +18 geçse çoğu zaman boşalıyorum yada artık bu neyse? idrar mıdır? sperm midir?
Hormonlar zirve kardeşim :D şaka bi yana büyüynce seni hayal edemedim

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
boşaldığını nasıl anlıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer

"Erkek çocukta sperm yapımı 12–15 yaşları arasında başlar. “Ejakulasyon”, diğer bir ifade ile meni fışkırtma 13,5 yaş civarında genellikle mastürbasyon sırasında meydana gelir. Daha sonra uykuda devam eder. Ergenlikte erkeklerde prostat, salgı kanalları gibi iç cinsel organlarda 7 misline varan artışlar gözlenir."

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Alperen Yılmaz
sen aklına gelince anında nasıl boşalıyorsun bence bu bir yetenek olmalı

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru