Neler Yeni

Neden hâlâ Atatürk'ü sevmeyen var?

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Dünyada 48de başladı, 48de alınanların miktarına bak DPlilerin aldıklarına bak, yardımları bela eden Dp olmasaydı 50lerde ekonomi büyüyüp 50ler ilerlerken devalüasyonlar ve toprak ağalarının zenginleşmesi olmazdıç

Atatürkü sevmeyenlerin burada işi yok
Anlaşmalar 48 de yapıldı ve dp beni ilgilendirmez bana ne oda hata yapmıştır

SAqas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yiğit
İslamdan öncesinde Bizde vardık Ama Sen bir dine İnandıkları İçin onlarda yobaz cahil göruyorsundur kültüre etkisinde kalmamak için çini fethetmeye Metehandan şimdi düşmanlarımızın kültürünü almak için yırtınan Bi hale gelmişiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araplari Degil Müslümanları Savunurum Zoruna gittiyse Atalarımız ALLAH adıyla fethettiği topraklarda işiniz yok Ki İslam öncesi Atalarimda bu kadar Avrupa kültürü etkisi altında kaldığımızı görseydi torunları kabul ederler miydi
Sen islamı Savunmuyorsun Arapları savunuyorsun
Bizim Fatihimiz müslümandı ama A*ap değildi

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Sen Kardeşlerini seviyorsan seni gazzeye gönderebiliriz.Ne dersin?
Noldu cevap veremeyince saldır dur sanki bana doğu Türkistana yada Iraktaki Turklere Yada Çecenlere yardıma gitmişti konuşuyor oradan Bunların hepside kardeşimdir tek gidip bişey yapabileceğimi bilsem giderim

İnönüyü batırdı diye suçlama bro o zaman, 48-49 da alınan miktarlar belli bunlar zaten fabrikalara gitti.
Zemin hazırladı diye düşünüyorum.

Sen islamı Savunmuyorsun Arapları savunuyorsun
Bizim Fatihimiz müslümandı ama A*ap değildi
Ne demisimde arapları savunmuşum Mesela Cemal Paşanın Ww1 Sırasında İsyan eden araplarin başını ezmesi haktır.

YunusOZ

80+ Bronze
cahilliğiniz ortada ALLAH ı sevmeyen kimse yok herkes Allah yaratıcımıza saygı duyuyoruz hatta dünyadaki tüm dinlerde Allaha inanılır ama Allahın emanet ettiği yani bize verdiği öğütleri Kuranı kerim-İncil gibi kaynakların çoğunun (KURANI KERİM DIŞINDAKİLERİN) değiştirilmesi sorun
Dostum, bundan pek emin misin? Dünyadaki herkes Türkiye'de mi yaşıyor?

Dini Herşeye Katmayın Kanka

Açsana Kanka Sana Kimse Eleştirme Demiyor Küfür Hakaret Etme Diyor RTE İle Aynı Şuan Nerdeyse Rte'ye Küfür Edince Ne Oluyorsa Atatürk'de de aynı şeyler var

Alıntıyı görüntüle

Yapay Zeka Senden Zeki
Örnek vermek gerekirse en iyi örnek buydu dostum. Din'i kattığım yok.

SAqas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yiğit
Noldu cevap veremeyince saldır dur sanki bana doğu Türkistana yada Iraktaki Turklere Yada Çecenlere yardıma gitmişti konuşuyor oradan Bunların hepside kardeşimdir tek gidip bişey yapabileceğimi bilsem giderim

Ne demisimde arapları savunmuşum Mesela Cemal Paşanın Ww1 Sırasında İsyan eden araplarin başını ezmesi haktır.
Sen niye bu kadar ağladın "saldırıyon" gibi benim saldırdıgım yok kendi kendine rolleniyon

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,418
İsim
Hakan
Marshall yardımı alan diğer ülkeler niye batmadı o zaman, bu yardımlar DPlilerin ilk döneminde fayda sağlayıp karşılığı verilemeyince toprak ağalarına gidince düştü zaten DP.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Marshall yardımı alan diğer ülkeler niye batmadı o zaman, bu yardımlar DPlilerin ilk döneminde fayda sağlayıp karşılığı verilemeyince toprak ağalarına gidince düştü zaten DP.
Dp yi savunmuyorum ki bana onu kötülüyorsun İsmet İnönü hatalar yapmıştır uçak fabrikalarının kapatılması vb vb
VE En Önemlisi Sovyetlwrden Kaçan Onlarca Türk Sovyetler İsteyince İkiletmeden hemen geri verdi Kurşuna dizdiler Al sana Türkçülük savunan adam
( Boraltan Köprüsü )

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,589
İsim
uwu
Dostum, bundan pek emin misin? Dünyadaki herkes Türkiye'de mi yaşıyor?

Örnek vermek gerekirse en iyi örnek buydu dostum. Din'i kattığım yok.
tüm dinler ALLAH yani TANRI tabanlıdır putperestlik fln hepsi ve bn herkes TR de yaşıyor anlamı verebileceğin bir şey yok bizim topluluğumuz ne derseniz diyin araplara tapıyor neymiş peygamberimiz arapmış bn peygamberin ırkına değil milletine değil insanlığına aklına canlılık belirtisi gösteren şeye inanıyorum ve ne yazık ki bazılarımızı bnde dahil başarılı bir şekilde kandırılmışız

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Araplari Degil Müslümanları Savunurum Zoruna gittiyse Atalarımız ALLAH adıyla fethettiği topraklarda işiniz yok Ki İslam öncesi Atalarimda bu kadar Avrupa kültürü etkisi altında kaldığımızı görseydi torunları kabul ederler miydi
Düpedüz Arapları savunuyorsun. Adam 'Arap' demiş, sen 'Ata' veya 'Allah' diyorsun. İslam, Arapların dini oluyor, o zaman senin dediğine bakarsak. Birileri Araplara sallasa, sen altına cevap yazıyorsun,belli ki üstüne alınıyorsun.
İslam Türkleri yüceltmedi, Türkler İslam'ı yüceltti.

Araplar hz.Muhammed öncesinde de rezil durumdaydılar,şuan hala öyleler.
Filistin-İsrail savaşıda buna örnek.
22 tane Arap ülkesi var, hiçbiri bir şey yapamıyor.

Avrupa'da "kuran yakıyorlar" diyorsun.
Biz yakıyor muyuz(başka bir dinin kitabına olabilir) ? Hayır.
Eeee

Son düzenleme:

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,418
İsim
Hakan
Dp yi savunmuyorum ki bana onu kötülüyorsun İsmet İnönü hatalar yapmıştır uçak fabrikalarının kapatılması vb vb
VE En Önemlisi Sovyetlwrden Kaçan Onlarca Türk Sovyetler İsteyince İkiletmeden hemen geri verdi Kurşuna dizdiler Al sana Türkçülük savunan adam
( Boraltan Köprüsü )
DPliler kerküke hiç bir şey ypmadı sansirledi medyada, 6-7 eylül olayları uzar gider

Top Bottom