Atatürk'ü dini gerekçeler sevmeyen 100 tane meczupu topla, içinde beş vakit namaz kılan en fazla bir kişi çıkar.Adam İsrail'den Toyota Supra satın alıp müslüman mahallelerinde drift attırdı kekolara. Ayrıca çok kıymetli hocalarımızı da rokete bindirip Mars'a yolladı. Nasıl sevelim moruq cahil kaldık onun yüzünden. Kimse dinini yaşayamıyor ama herkes müslüman nasılsa
Namaz kılmaya izin vermeyen yerler var. Ne düşünüyorsun bunun hakkında? Cübbbeden, sarıktan rahatsız olan insanlar var mesela? Nerede Müslümana özgürlük?Adam İsrail'den Toyota Supra satın alıp müslüman mahallelerinde drift attırdı kekolara. Ayrıca çok kıymetli hocalarımızı da rokete bindirip Mars'a yolladı. Nasıl sevelim moruq cahil kaldık onun yüzünden. Kimse dinini yaşayamıyor ama herkes müslüman nasılsa
Namaz kılmaya izin vermeyen yerler var. Ne düşünüyorsun bunun hakkında? Cübbbeden, sarıktan rahatsız olan insanlar var mesela? Nerede Müslümana özgürlük?
O onu yapanın hatası. Öyle bir şey asla yapılamaz.
iyi seyirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
agab adamın sarığı varmış
Cübbeden sarıktan rahatsız olurum sana ne? Sen nasıl açık hatunlardan rahatsız oluyorsan ben de senin bedevi sakalında cübbenden rahatsız olurum. Bi de farzmış gibi saçma sapan Arap kıyafetlerine hevesleniyosunuz. Peygamberin sakalı cübbesi vardı da mekkeli müşriklerin yok muydu? Takım elbise kravat ne bileyim tangayla mı dolanıyordu ortalıkta onlar? Bugüne kadar kimsenin namazına karışıldığını görmedim. Ha orta yerde herkese açık alanda da şov amaçlı ibadet edemezsin kusura bakma. Bu sadece Müslümanlar için değil herkes için geçerliNamaz kılmaya izin vermeyen yerler var. Ne düşünüyorsun bunun hakkında? Cübbbeden, sarıktan rahatsız olan insanlar var mesela? Nerede Müslümana özgürlük?
Çünkü namazın suistimal edilmediği yer yok. Konu uzadıkça bilgisizliğinizle beraber toplumdan ne derece kopuk olduğunuz da ortaya çıkıyor.Namaz kılmaya izin vermeyen yerler var. Ne düşünüyorsun bunun hakkında? Cübbbeden, sarıktan rahatsız olan insanlar var mesela? Nerede Müslümana özgürlük?
Namaz kılmaya izin vermeyen yerler var. Ne düşünüyorsun bunun hakkında? Cübbbeden, sarıktan rahatsız olan insanlar var mesela? Nerede Müslümana özgürlük?
Cevabını kendi kendine verdiğine göre susman daha mantıklı bir karar olmaz mı dostum?O onu yapanın hatası. Öyle bir şey asla yapılamaz.
Edeni cezalandıracaksın o zaman. En temel haklardan oluyor ibadet özgürlüğü. İzin vermek zorundalar.Çünkü namazın suistimal edilmediği yer yok. Konu uzadıkça bilgisizliğinizle beraber toplumdan ne derece kopuk olduğunuz da ortaya çıkıyor.
İbadet özgürlüğü diye bir şey olmaz. İnanç özgürlüğü olur. Vatandaşlık dersi görmemiş miydiniz?Edeni cezalandıracaksın o zaman. En temel haklardan oluyor ibadet özgürlüğü. İzin vermek zorundalar.
Dinimi yaşayamıyorum kardeşim ya bu nasıl bir ülke böyle. Çabuk dinimi geri getirin banaAdam ajdarın çikita muz şarkısını Arapçadan Türkçe'ye çevirtti zorla nasıl sevelim? Benim dinime göre günde 17 vakit Ajdar çikita muz şarkısının herkese zorla dinlettirilmesi gerekiyor. Bu benim dinimin bir gereği olarak en temel hakkım değil mi? Hani eşitlik demokrasi zart zurt? Ben şimdi nasıl seveyim paşayı?
ALLAH Teala günde 5 vakit namaz kılmamızı emrediyor. İzin vermek zorundalar.İbadet özgürlüğü diye bir şey olmaz. İnanç özgürlüğü olur. Vatandaşlık dersi görmemiş miydiniz?