Neler Yeni

Neden hâlâ Atatürk'ü sevmeyen var?

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
kimse kimseyi sevmek veya saygı duymak zorunda değil benimsemek zorunda da değil desteklemek zorunda da değil vs.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Mustafa Kemal'in böyle bir şey dediği yok. Kazım Karabekir'in uydurması. Anılarla tarih yazmaya çalışınca böyle oluyor. Lakin kitabın içinde Türkçeye çevrildiği vakit insanların canını sıkacak şeylerin olduğunu bu şekilde itiraf etmesi güzel bir referans aslında.
Tek söz bu değil ki Gökten Geldiği Sanılan kitap demesi vb vb size söylenenlere değil gerçeklerle ilgilenin biraz ne denilirse yatmayın hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oturma prganından element uydurma

Ohh iyi olmuş tekrwr olsa, ezan türkçe okunlaıdır iranda farsça okunuyor

Süzme ***** camilern kapatıldığını sanıyor

İrticai faliyetti engellemiştir ATATÜRK
Aynen kardeşim iki tane bisey duymuşsun hemen insanmışsın devam et ama çok güderler seni

Adam ajdarın çikita muz şarkısını Arapçadan Türkçe'ye çevirtti zorla nasıl sevelim? Benim dinime göre günde 17 vakit Ajdar çikita muz şarkısının herkese zorla dinlettirilmesi gerekiyor. Bu benim dinimin bir gereği olarak en temel hakkım değil mi? Hani eşitlik demokrasi zart zurt? Ben şimdi nasıl seveyim paşayı?

Dinimi yaşayamıyorum kardeşim ya bu nasıl bir ülke böyle. Çabuk dinimi geri getirin bana
Aynen kardeşim yok makarna canavarı

Müslümanlara Laf Söylediğimizde Sadece Şuanki Bizlere Degil Müslüman Atalarımızada Laf Söylemiş Olursunuz Ama Siz Diyorsanızki Biz 100 Yıldan Evvelini Kabul etmeyiz bizim kökenimiz yok Öncesini Saymayiz Onların Hak Gördüklerine Sağır Kör Olduk derseniz O Zaman Anlarım Ve Gülerim Sizlere Olay Budu.

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Tek söz bu değil ki Gökten Geldiği Sanılan kitap demesi vb vb size söylenenlere değil gerçeklerle ilgilenin biraz ne denilirse yatmayın hemen

Aynen kardeşim iki tane bisey duymuşsun hemen insanmışsın devam et ama çok güderler seni

dinime saygı duy! herkes saygı duyacak benim dinime. saygı duymak zorundasınız. saygı duymazsanız olmaz. muhakkak dinime saygı duymalısınız. benim dinim hakkında gökten geldiği sanılan safsata muz parçaları şeklinde konuşamazsın. dinime saygı göstereceksin. benim bir dine inandığımı herkes bilecek herkes inancımdan dolayı bana saygı duyacak. dinimin saçma olduğunu düşünen herkes alçak siyonist ve vatan hainidir. fetöcü de olabilir. herkes benim dinime saygı duyacak ancak ben kimseye saygı duymam çünkü niye saygı duyayım. herkes benim gibi düşünüp benimle aynı şeye inanacak. çünkü demokrasi ve özgürlük budur. iktidara gelene kadar demokrasi özgürlük diye zırlayıp sonra da herkesin özgürlüğüne ve demokratik haklarına müdahale etmeliyim. benim gibi düşünmeyen herkesin dibine koymalıyım. çünkü bu benim en doğal hakkım. ayrıca sadece benim dinim gerçek diğer hepsi safsata ve sonradan değiştirilmiş uydurma şeyler.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
dinime saygı duy! herkes saygı duyacak benim dinime. saygı duymak zorundasınız. saygı duymazsanız olmaz. muhakkak dinime saygı duymalısınız. benim dinim hakkında gökten geldiği sanılan safsata muz parçaları şeklinde konuşamazsın. dinime saygı göstereceksin. benim bir dine inandığımı herkes bilecek herkes inancımdan dolayı bana saygı duyacak. dinimin saçma olduğunu düşünen herkes alçak siyonist ve vatan hainidir. fetöcü de olabilir. herkes benim dinime saygı duyacak ancak ben kimseye saygı duymam çünkü niye saygı duyayım. herkes benim gibi düşünüp benimle aynı şeye inanacak. çünkü demokrasi ve özgürlük budur. iktidara gelene kadar demokrasi özgürlük diye zırlayıp sonra da herkesin özgürlüğüne ve demokratik haklarına müdahale etmeliyim. benim gibi düşünmeyen herkesin dibine koymalıyım. çünkü bu benim en doğal hakkım. ayrıca sadece benim dinim gerçek diğer hepsi safsata ve sonradan değiştirilmiş uydurma şeyler.
Tamam kardeşim makarna canavarı devam et sen gel herkese fetöcu de herkese siyonist de gel herkesin özgürlüğüne müdahale et
( Profilindeki adamda Müslümandır orada hakaret etmiş oluyorsun ama devam et senin kimseye saygın yok sadece bize karşı oldukça o fikirlerine inanabilirsin çünkü (

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,170
İsim
Hakan

Müslümanlara Laf Söylediğimizde Sadece Şuanki Bizlere Degil Müslüman Atalarımızada Laf Söylemiş Olursunuz Ama Siz Diyorsanızki Biz 100 Yıldan Evvelini Kabul etmeyiz bizim kökenimiz yok Öncesini Saymayiz Onların Hak Gördüklerine Sağır Kör Olduk derseniz O Zaman Anlarım Ve Gülerim Sizlere Olay Budu.
He öyle mis olmus 🤣

Tamam kardeşim makarna canavarı devam et sen gel herkese fetöcu de herkese siyonist de gel herkesin özgürlüğüne müdahale et
( Profilindeki adamda Müslümandır orada hakaret etmiş oluyorsun ama devam et senin kimseye saygın yok sadece bize karşı oldukça o fikirlerine inanabilirsin çünkü (
Arap kasabı Paşa 😃

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Aynen kardeşım benim saygım yok. Sizin var sanki. Basit bir ironiyi anlayamayacak kadar düşük IQ lusunuz. Beyniniz karıncalanmış düşünmemekten. Profilimdeki adam da türk milliyetçiliğinin kurucularındandır. Senin seviciliğini yaptığın adamları da ayaklarından tavana asıyodu bilgin olsun

tarihimin pek iyi olduğu söylenemez ama bir kesinlik var ki atatürk devletimiz icin cok iyi şeyler yapmıstır
bazı insanlar atatürk dinsiz, ingilizlerin kölesi, osmanlıyı yıktı küçücük ülke bıraktı falan diyor neden insanlar böyle düşünüyo kucukken kuzenimle aramda sohbet olmustu alkol ictigi icin ataturku sevmedigini söylüyodu ama suan kendisi baya alkol icen biri.
çok sebebi varda bu konulara böyle yerlerde girmeyelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,321
Üyeler
161,435
Son üye
özgür41
Top Bottom