Neden hâlâ Atatürk'ü sevmeyen var?

Oturma prganından element uydurma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ohh iyi olmuş tekrwr olsa, ezan türkçe okunlaıdır iranda farsça okunuyor

Süzme ***** camilern kapatıldığını sanıyor

İrticai faliyetti engellemiştir ATATÜRK
Ne demek Türkçe okunmalıdır? İslamda ezanın arapça okunması farzdır.

Oturma prganından element uydurma

Ohh iyi olmuş tekrwr olsa, ezan türkçe okunlaıdır iranda farsça okunuyor

Süzme ***** camilern kapatıldığını sanıyor

İrticai faliyetti engellemiştir ATATÜRK
Hadi diyelim ki camiler kapatılmadı ben kafamdan atıyorum peki şapka kanunu? Harf inkılabı? Ezanın Türkçeye çevrilmesi?

Ne demek Türkçe okunmalıdır? İslamda ezanın arapça okunması farzdır.

Hadi diyelim ki camiler kapatılmadı ben kafamdan atıyorum peki şapka kanunu? Harf inkılabı? Ezanın Türkçeye çevrilmesi?
Çok güzel kararlar mis gibi oldu, Arapça kutsal değşldir ayrıca dini devlete alet edemezsin sen kimsin

Mustafa Kemal'in böyle bir şey dediği yok. Kazım Karabekir'in uydurması. Anılarla tarih yazmaya çalışınca böyle oluyor. Lakin kitabın içinde Türkçeye çevrildiği vakit insanların canını sıkacak şeylerin olduğunu bu şekilde itiraf etmesi güzel bir referans aslında.
Neye dayanarak yok diyebiliyorsun? İşinize gelene var, işinize gelmeyene yok, iftira vs. vs.?

Çok güzel kararlar mis gibi oldu, Arapça kutsal değşldir ayrıca dini devlete alet edemezsin sen kimsin
Asıl sen kimsin? ALLAH'tan Celle CelalüHU korkmuyor musun? Ne demek haşa ezan Türkçe okunmalı? Arapça ezan ve namaz zorunlu. Ek olarak iran bid'at ehli bir ülke. Ölçü olarak Ehl-i Sünneti almak zorundasın.

Asıl sen kimsin? ALLAH'tan Celle CelalüHU korkmuyor musun? Ne demek haşa ezan Türkçe okunmalı? Arapça ezan ve namaz zorunlu. Ek olarak iran bid'at ehli bir ülke. Ölçü olarak Ehl-i Sünneti almak zorundasın.
Yok değil devlet değil insan yaparsa yapar. Yürü git arapça kutsal dil bile değil az kökenini araştırsan Allah kelimesisin bile cok önce kullandıluğını buludrn

ArApÇa yı kaldırdı MORUQ

Neye dayanarak yok diyebiliyorsun? İşinize gelene var, işinize gelmeyene yok, iftira vs. vs.?
Tarih üzerinde çalışma yaparken kullanılan en zayıf halkalar anılardır. Dolayısıyla olayın işine gelip gelmemesi ile bir ilgisi yok. Anılara ayet misali yapışıp tarihi ters düz ettiğine inanan şeylere itibar etmeniz sizin eksikliğinizden kaynaklanıyor.

sebebi ektedir
1698934755572.png

Adam İsrail'den Toyota Supra satın alıp müslüman mahallelerinde drift attırdı kekolara. Ayrıca çok kıymetli hocalarımızı da rokete bindirip Mars'a yolladı. Nasıl sevelim moruq cahil kaldık onun yüzünden. Kimse dinini yaşayamıyor ama herkes müslüman nasılsa

Sevmek zorunda değil saygı duymak zorunda.
Atatürk de bu yüzden çoğulcu demokrasiyi getiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri