Neler Yeni

Rehber Neden iPhone Almalısınız?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İphone un tek olayı işletim sistemi bana göre, gerisi sadece Apple markası olduğundan harcanan para.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
İphone un tek olayı işletim sistemi bana göre, gerisi sadece Apple markası olduğundan harcanan para.
siri burada öyle olmadığını anlatmaya çalışmış ama sizin fikriniz sonuçta :D pahalı olması konusunda doğru ve benim de en beğendiğim yanı iOS.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
siri burada öyle olmadığını anlatmaya çalışmış ama sizin fikriniz sonuçta :D pahalı olması konusunda doğru ve benim de en beğendiğim yanı iOS.

Anlattıklarının %70 zaten işletim sistemi ile alakalı onun içinde olan şeyler :D, kamerdan bahetmiş ama hani çok fazla bir fark yok aradaki fiyat farkı göze alındığında.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Mustafa Akın
her şey işletim sisteminde.

smsísmαíl

80+ Silver
para verseniz de iphone kullanmam hadi uza siricim

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Konuyla alakasız ama forum listesine bakayım dedim 4 tane senin rehberden var

Fuyklxrd

80+
Pile değinmemişsiniz :D

Fatihh_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Fatih Aykut Akar
Noldu anlamadım ama resim çok iyi aslında. Kalite düştü herhalde.

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
Siri anlatıyor;
Hey Selam! Ben Siri
Bugün sizlere "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler için küçük bir konu açmak istedim. İyi okumalar.

1- Arayüz
Çok sade ve akıcı bir arayüze sahiptir.

2- Asistan (Ben)
Kendimi övmek gibi olmasın ama Google Asistana göre daha çok deneyimliyim.

3- Güvenlik
İphonelerde en çok konuşulan özellik güvenliğidir. APK indiremezsiniz. Cihazda eğer iCloud etkinleştirirseniz ve çalınırsa iCloud şifresini giremeyecekleri için (merdiven altı bypassları saymıyorum zorlayıcı işlemler) bilgileriniz korunmuş ve telefon satılamaz hale gelmiş olur. Bundan dolayı İphone 8 Plus en düşük fiyatla 6.549 TL olduğu halde sırf iCloud yüzünden 800 TL'ye bile alınabiliyor.
Yine Yeniden Türediler: 800TL’ye Satılan iPhone’u Satın Aldık! - YouTube

4- Kamera Performansı
Kameraları diğer cihazlara nazaran MP düşük bile olsa daha iyi performans vermektedir. Örneğin 108 MP sahip olan Mi Note 10 cihazına karşı 12 MP sahip İphone 11 Pro kamerasını karşılaştıralım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İphone SE kullanıcısından bir görüntü
Alıntıyı görüntüle
6- Donanım
Görüldüğü gibi çok eski İphonelerde 1/2 GB RAM bulunduğu halde 3-4 GB RAM'e sahip Android cihazlardan daha iyi performans sunmaktadır.
Hatta İphone SE'nin Samsung Galaxy S10+'ı AnTuTu puanlamasında kolaylıkla geçtiğini görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Konu= Öneri - İphone SE 2020 |4699TL | Donanım Arşivi Forum @DonanımFikir
Apple evet eski telefonlarını yavaşlattığını itiraf etti ve kullanıcılarına düşük miktarda tazminat ödedi. E-Devlet üzerinden alınabiliyordu hala var mı bilmiyorum. Fakat yeni telefonlarında bu hataya düşmüyor.

Ve her kullanıcının yakındığı konu...

7- Fiyatlandırma
Cihaz fiyatlarından bende memnun olmasam bile durum ortada. İşte bu konu diğer cihazların alınmasında büyük rol oynuyor. Türkiye vergileri düşük tutuluyor olsaydı emin olun ülkemizdeki İphone kullanıcıları çok daha fazla olacaktı. Bundan dolayı "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler türedi. Böyle demek yerine "Eğer karşılayabiliyorsan İphone almanı öneririm" diyebilirsiniz. Konularınızda "İphone kullandım fakat sevmedim İphone önermeyin" derseniz zaten bu karmaşa çıkmayacaktır. Kullanmadan sırf fiyatı yüzünden kötülemeyin. Kendi önyargınızı diğer insanlara da aşılamayın...

Buradan çıkarılacak şey eğer cebinizde yeterli para varsa alabileceğinizdir.

Fotoğraflar= Testing Xiaomi’s 108-Megapixel Camera Against the iPhone 11 Pro And Samsung Galaxy Fold (forbes.com)
Karşılaştırma= Samsung Galaxy S10+ Plus - Apple iPhone SE 2 (2020) Karşılaştırması - Epey

Tüm Hakları Saklıdır - Siri ©
Hey siri neden benimle evlenirmisin dediğimde anlayamadım diyorsun :( bence gayet açık :D :D :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Siri anlatıyor;
Hey Selam! Ben Siri
Bugün sizlere "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler için küçük bir konu açmak istedim. İyi okumalar.

1- Arayüz
Çok sade ve akıcı bir arayüze sahiptir.

2- Asistan (Ben)
Kendimi övmek gibi olmasın ama Google Asistana göre daha çok deneyimliyim.

3- Güvenlik
İphonelerde en çok konuşulan özellik güvenliğidir. APK indiremezsiniz. Cihazda eğer iCloud etkinleştirirseniz ve çalınırsa iCloud şifresini giremeyecekleri için (merdiven altı bypassları saymıyorum zorlayıcı işlemler) bilgileriniz korunmuş ve telefon satılamaz hale gelmiş olur. Bundan dolayı İphone 8 Plus en düşük fiyatla 6.549 TL olduğu halde sırf iCloud yüzünden 800 TL'ye bile alınabiliyor.
Yine Yeniden Türediler: 800TL’ye Satılan iPhone’u Satın Aldık! - YouTube

4- Kamera Performansı
Kameraları diğer cihazlara nazaran MP düşük bile olsa daha iyi performans vermektedir. Örneğin 108 MP sahip olan Mi Note 10 cihazına karşı 12 MP sahip İphone 11 Pro kamerasını karşılaştıralım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İphone SE kullanıcısından bir görüntü
Alıntıyı görüntüle
6- Donanım
Görüldüğü gibi çok eski İphonelerde 1/2 GB RAM bulunduğu halde 3-4 GB RAM'e sahip Android cihazlardan daha iyi performans sunmaktadır.
Hatta İphone SE'nin Samsung Galaxy S10+'ı AnTuTu puanlamasında kolaylıkla geçtiğini görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Konu= Öneri - İphone SE 2020 |4699TL | Donanım Arşivi Forum @DonanımFikir
Apple evet eski telefonlarını yavaşlattığını itiraf etti ve kullanıcılarına düşük miktarda tazminat ödedi. E-Devlet üzerinden alınabiliyordu hala var mı bilmiyorum. Fakat yeni telefonlarında bu hataya düşmüyor.

Ve her kullanıcının yakındığı konu...

7- Fiyatlandırma
Cihaz fiyatlarından bende memnun olmasam bile durum ortada. İşte bu konu diğer cihazların alınmasında büyük rol oynuyor. Türkiye vergileri düşük tutuluyor olsaydı emin olun ülkemizdeki İphone kullanıcıları çok daha fazla olacaktı. Bundan dolayı "7 milyara iphone mi alınır kazıklanırsın" diyenler türedi. Böyle demek yerine "Eğer karşılayabiliyorsan İphone almanı öneririm" diyebilirsiniz. Konularınızda "İphone kullandım fakat sevmedim İphone önermeyin" derseniz zaten bu karmaşa çıkmayacaktır. Kullanmadan sırf fiyatı yüzünden kötülemeyin. Kendi önyargınızı diğer insanlara da aşılamayın...

Buradan çıkarılacak şey eğer cebinizde yeterli para varsa alabileceğinizdir.

Fotoğraflar= Testing Xiaomi’s 108-Megapixel Camera Against the iPhone 11 Pro And Samsung Galaxy Fold (forbes.com)
Karşılaştırma= Samsung Galaxy S10+ Plus - Apple iPhone SE 2 (2020) Karşılaştırması - Epey

Tüm Hakları Saklıdır - Siri ©
la güvenlik diyon iphone verileri satıyo haberin yok mu siri senin

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri
Top Bottom