Neler Yeni

Neden iPhone Kullanmalıyız

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Merhaba dostlar, bugün sizlere neden iphone (ios) işletim sistemli bir telefon kullanmamız gerektiğinden kısaca bahsedeceğim.

1-) Kolay Kullanım;
Sade ve şık menü tasarımıyla neredeyse her şeye kolay menüsü sayesinde rahatça erişim sağlayabiliyorsunuz.

2-) Güvenlik;
Bildiğiniz üzere yasal koşulları aşmadan iPhone cihazınıza dışarıdan appstore'de olmayan uygulamaları indirmek yasak. Buda telefonun virüssüz ve güvenli olmasını sağlamaktadır. Şimdi peki ya icloud çalınmaları dediğinizi duyar gibiyim. Çalınan icloudlar tamamen o kişilerin işgüzarlığından dolayı çalınmaktadır ve çoğu fishing (oltalama tekniği) ile çalınmaktadır.

3-) Güncelleme;
iPhone cihazlara her yıl bir kez büyük, bir kaç kez de küçük güncelleme gelir. Bu güncellemeler bütün cihazlara aynı anda gelir. Halen 5 yıl önceki cihazlara dahi güncelleme gelmektedir. Bu durum android cihazlarda ortalama 2 yıldır.

4-) Teknik Servis;
iPhone teknik servisi android tabanlı telefonların çoğuna göre daha ilgili. Örneğin telefonun sistemsel bir arızalanması sonucunda size yeni bir telefon bile gönderebiliyor. Ayrıca 1 ay içerisinde gönderdiğiniz telefon teknik servisten gelmez ise yine yeni telefon talep etme şansınız var.

5-) İstenmeyen Uygulamalar;
Android cihazlarda üreticilerin yerleşik uygulamaları olur ve bunları normal yollarla kaldırmanız mümkün değildir. Bu hem hafıza hem de performansa etki etmektedir. Ancak iphone'de istediğiniz her uygulamayı silebilirsiniz.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Hayatımda hiç İphone kullanmadım.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Sanırım ömrümüm sonuna kadar Android kullancam.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatımda hiç İphone kullanmadım.
Sanırım ömrümüm sonuna kadar Android kullancam.

Hayatının hatasını yapıyorsun diyebilirim. Android'in 4GB ramle yaptığın ios cihazlar 1-2GB ile yapabiliyor. 5 yıldır 6s cihazını kullanıyordum gayet memnundum kasma yoktu. sıkıldığımdan 11'e geçtim bi 5 sene daha götürür beni muhtemelen.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Toroslu

80+ Bronze
Optimizasyon olarak çok iyiler. Ama güvenlik konusunda artık tırt, onu övmeyi kesmelisiniz eskiden olan güvenliği yok artık IOS'un. Güncellemelere de hiç girmeye gerek yok zaten, evet cihaz yelpazesi büyük ve güzel içerikli güncellemeler geliyor ve çoğu da stabil ancak eski cihazların yavaşlatılması ve ek masrafa götürmesi gayet yeterli bir eksi. Apple'ın teknik servis koşullarına baktığımızda bir zahmet o hizmeti de sağlasınlar değil mi? Ayrıca diğer şeyleri de çok gereksizce övmeyin artık, iPhone böylesine iyi olsaydı George Hotz Jailbreak diye bir proje de yapmazdı.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Birgün alıcam.Sanırım banka yerine parçaların üretildiği yerleri basmalıyız.
Hocam RTX 3070 kullanıyorum öneririm tam bir F/P kartıdır. CL 0.1 çok fazla ben olsam 0.01 tercih ederdim. Ayrıca 10 bin TB kullanan kalmadı.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Neden kullanmayalım ki :D piyasadaki en iyi telefonları üretiyorlar

keo4eus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali palabıyık
Telefon pek önemli degil knk pc olduktan sonra ama iphone yazılımsal destegi iyi sahlıyor

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Optimizasyon olarak çok iyiler. Ama güvenlik konusunda artık tırt, onu övmeyi kesmelisiniz eskiden olan güvenliği yok artık IOS'un. Güncellemelere de hiç girmeye gerek yok zaten, evet cihaz yelpazesi büyük ve güzel içerikli güncellemeler geliyor ve çoğu da stabil ancak eski cihazların yavaşlatılması ve ek masrafa götürmesi gayet yeterli bir eksi. Apple'ın teknik servis koşullarına baktığiımızda bir zahmet o hizmeti de sağlasınlar değil mi? Ayrıca diğer şeyleri de çok gereksizce övmeyin artık, iPhone böylesine iyi olsaydı George Hotz Jailbreak diye bir proje de yapmazdı.

Evet haklısnız iphone eski telefonlarını yavaşlattığını kabul etti. Ancak bunun ile birlikte bataryalarının artık güç kaybettiği için mecburen yavaşlattıklarını da belirtti. Ayrıca Garanti kapsamı dışında gidip 1 kereye mahsus batarya değişikliğini ücretsiz yaptırtabiliyorsunuz. Şimdi ise bu yavaşlatılmalardan dolayı iphone kullanıcılarına 25 dolar ödeme yapacak. Amerikada ödemeler başladı. Türkiyeye geleceği düşünülüyor. Tamamen tüketicisinin yanında olan bir sistem samsung gibi değil.

Top Bottom