Neler Yeni

IOS Neden iPhone X Alınmaz?

iPhone X 2023’te 0 olarak alınır mı?

• Alınır ya, çok iyi telefon.

• Fiyatı indirimde falan düşerse alınır.

• Asla alınmaz, hayatımda gördüğüm en kötü telefon.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Bütçe
13000
Merhaba arkadaşlar bugün size bir iPhone X kullanıcısı olarak küçük çaplı bir inceleme yapacağım.Forumda hala “iPhone X alınır mı?”gibi mesajlar var,Bu incelemeyi bu sebeple yaptım.Hadi başlayalım!

Fiyat;
Ürünün yenilenmişleri yaklaşık olarak 13000TL arkadaşlar.(Bence yenilenmişler de 0’a yakın çok bir fark yok)

Face ID;
Telefonun face ID’sinin nasıl kırıldığını tam hatırlamıyorum ama çok o*uruk bir sebepten kırılmıştı.2019 Aralık’ta aldım 2021 sonuna kadar rafta durdu sonra babam bana verdi.Face ID’si 2022 Yazında kırıldı.

Yazılım Güncellemeleri;
Biliyorsunuz ki iPhone X ios 17 almadı ve bence çok normal telefon sıkıntılı zaten kullanan kalmadığı için getirmediler bence.Babam 2019’da aldı ve 2022 başında falan iPhone 13 Pro Max’e geçti.Babam telefondan harbiden bıkmıştı.

Sıcaklık Sorunları;
Şimdi sıcaklık sorunlarına gelelim.Öncelikle telefon çok kolay ısınıyor.Hele bi de kalın bir kılıfınız var ise telefon youtube’da bile ısınıyor.Bir video görmüştüm adam hayvan kadar soğutucu takmıştı zor oynuyordu pubg mobile’ı.

Rezalet Batarya;
Telefonu aldığımda yıl 2022 başıydı yaklaşık yazın telefonun batarya bölümünde servis yazmaya başladı şimdilerde telefonun bataryası iyice sapıttı.Yav cebime koyuyorum 10 dakika sonra geri alınca (özellikle hava sıcaksa) şarjı 90’dan 50’ye düşmüş oluyor.

Kendime göre gayet iyi bir inceleme oldu.iPhone X kullanan birisi olarak eskiden Redmi Note 9 kullanıyordum sonra babamdan iPhone X’i istedim çok pişmanım.Hayatımda ilk defa böyle bir inceleme yaptığım için eksiklerim olabilir.Birkaç şey unutmuş olabilirim.Buraya kadar okuduysanız çok teşekkürler.

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
X çıktığı yıl dışında başarılı bir telefon değildi zaten. Tasarımı ve malzeme kalitesi hala premium sadece.

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
X çıktığı yıl dışında başarılı bir telefon değildi zaten. Tasarımı ve malzeme kalitesi hala premium sadece.
Evet telefon elime tam oturuyor ve gerçekten çok güzel hissetiriyor (benim yaşım küçük olduğu için elime küçük geliyor olabilir)

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Ürünün sıfırı 13bin TL değil :)

Ürünün sıfırı yok
Arkadaşa "haha" atmışsın. Evet ürünün sıfırı yok. 2017 Telefonun sıfır kapalı kutusunu bulman daha doğrusu o fiyata bulman imkansız gibi bir şey. Yenilenmiş telefona 0 diyor olabilir misin?

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Arkadaşa "haha" atmışsın. Evet ürünün sıfırı yok. 2017 Telefonun sıfır kapalı kutusunu bulman daha doğrusu o fiyata bulman imkansız gibi bir şey. Yenilenmiş telefona 0 diyor olabilir misin?
Evet yenilenmişlerden bahsediyorum ama yenilenmişlerde 0 gibi bir şey çok fark yok

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Evet yenilenmişlerden bahsediyorum ama yenilenmişlerde 0 gibi bir şey çok fark yok
Yenilenmiş cihazlarda orijinal parça kullanılmıyor. Orijinal parça kullansalar o fiyata satamazlar. Güvenli cihazlar değil. Bizzat Easy Cep mağazasında teyit ettim. Android cihazlarda orijinal kullanıyoruz iPhone'larda A kalite kullanıyoruz dediler ama pek güven vermiyor. 2.el temiz ürün almak daha mantıklı.

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Yenilenmiş cihazlarda orijinal parça kullanılmıyor. Orijinal parça kullansalar o fiyata satamazlar. Güvenli cihazlar değil. Bizzat Easy Cep mağazasında teyit ettim. Android cihazlarda orijinal kullanıyoruz iPhone'larda A kalite kullanıyoruz dediler ama pek güven vermiyor. 2.el temiz ürün almak daha mantıklı.
Benim amcam yenilenmiş iPhone 11 almıştı aynı 0 gibi demişti ondan dedim

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Benim amcam yenilenmiş iPhone 11 almıştı aynı 0 gibi demişti ondan dedim
Ekran kısmında çakma kullanıyor genelde. Parçası değiştirilmemiş cihazlar zaten sıkıntısı olmuyor ama onlar da 0 ile aynı fiyata satılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,765
Üyeler
165,730
Son üye
GalipAlaca
Top Bottom