8300 TL'ye 4k 60 fps oynatan bilgisayar toplar mısın bana?
Konsolu alıp 4K 60FPS menüsünde gezersiniz artıkSeries X 4k 60fps verebiliyor 8000 TL'ye öyle pc toplasana
Bir çok oyunda bilgisayarda orta ayarda aldığınız görüntü, konsollarda verilen en yüksek görüntü kalitesi oluyor. Konsola uygun olarak çıkartıldığı için daha oyunun üretim aşamasında o konsolun kaldırabileceği şekilde grafik ayarları yapılıyor. Belki sizi "bu oyunu kaldıracak mı?" derdinden kurtarıyor; ancak hiçbir zaman çok kaliteli bir oyun deneyimi sunmuyor, kaldı ki çoğu oyunu 4K 30FPS açabiliyor ve 30FPS konsol oyuncuları için kabul edilebilir olsa da, uzun süredir bilgisayar kullanan insanlar için geçerliliği yok.Bir konsol aldığın zaman, 7-8 yıl boyunca "Şu oyunu kaldırır mı?" gibi düşüncelere girmene gerek kalmıyor. Çünkü stabil bir şekil de rahat rahat oynuyorsun. Fakat bu fiyata bir PC aldığın zaman, 7-8 yıl sonraki oyunları anca en düşük ayarlarda bir ihtimal oynayabiliyorsun.
İşine gücüne bak hadi ya sanamı soracak insanlar istediğini alır 8k ya xbox gücünde PC toplada görelim troll hesap bu bence raporluyorumTamam ben zaten "bence" dedim. Konsol alanlara paralarını çöpe atıyorlar demişim gibi bir tepki verdin.
Alırsın 30 TL'ye gamepass miss gibi oynarsın illa 700 lira vermek zorunda değilsinKonsolu alıp 4K 60FPS menüsünde gezersiniz artık
Oyunların fiyatlarını işin içine eklediğimizde, bilgisayarda "ben hiç korsan oynamam" diyen insan dahi, konsol oyuncusundan kat kat daha az para harcıyor. Bir oyuna 700Tl'den fazla para verecek durumunuz varsa, zaten onu da eklediğinizde normal piyasa şartlarında RTX 3070'li bir bilgisayar toplanabiliyordu. Stok sorunundan dolayı ekran kartı fiyatları uçmuş olabilir; fakat PS5, Xbox Series X ilk çıktığında fiyatlar halen bu kadar yükselmemişti ve bilgisayar daha mantıklıydı. İleriki dönemde de stok sorunları biter ve piyasa normale dönerse, yalnızca konsol fanları kendilerini tatmin etmek için "konsol vs bilgisayar" başlıkları açacak.
Bir çok oyunda bilgisayarda orta ayarda aldığınız görüntü, konsollarda verilen en yüksek görüntü kalitesi oluyor. Konsola uygun olarak çıkartıldığı için daha oyunun üretim aşamasında o konsolun kaldırabileceği şekilde grafik ayarları yapılıyor. Belki sizi "bu oyunu kaldıracak mı?" derdinden kurtarıyor; ancak hiçbir zaman çok kaliteli bir oyun deneyimi sunmuyor, kaldı ki çoğu oyunu 4K 30FPS açabiliyor ve 30FPS konsol oyuncuları için kabul edilebilir olsa da, uzun süredir bilgisayar kullanan insanlar için geçerliliği yok.
o oyunların hepsi yakında gelicektir pc ye horizon zero dawn ve days gone ile yolunu açtılar artık exclusive diye bir şey kalmayacak çünkü konsol satışları firmalara kazanç sağlamıyor o yüzden adamlar da oyunları olabildiğince fazla platformda fazla kişiye ulaştırma çabasındalar.Sen PC'de Last Of Us, God Of War, Days Gone..... oynayabiliyor musun?
Bu bir forum ve amacı tartışmadır, insanlar istediğini alır; ancak burada bir tartışma konusu açıldıysa "sana mı soracak" diyerek insanlara çıkışamazsınız, ayrıca konsolların gücünü gözünüzde çok büyütüyorsunuz.İşine gücüne bak hadi ya sanamı soracak insanlar istediğini alır 8k ya xbox gücünde PC toplada görelim troll hesap bu bence raporluyorum
Öncelikle Xbox üzerinden gidelim, Xbox'ın tüm oyunları bilgisayara da çıkış yapıyor, üstelik çok daha uygun fiyatlara. Ayrıca bu oyunlar Gamepass PC'ye de ekleniyor, eklenmeyenlerse daha ucuz bir şekilde satın alınabiliyor. Yalnızca Gamepass'te olan oyunları yıllarca tekrar tekrar oynarım diyorsan, alıp 4K televizyonunda oynayabilirsin. Farklı oyunlar oynayacağım diyorsan 700Tl vermek yerine bilgisayar çok daha avantajlı.Alırsın 30 TL'ye gamepass miss gibi oynarsın illa 700 lira vermek zorunda değilsin
Ps5 ile 8000 TL'lik Pc aynı güçte değil bana 4k 60 fps Pc'yi 8000 TL'ye topla.Yurt dışında 500'e konsol, 1000'e pc alabiliyorsun. Ekonomik olarak çok mantıklı. Ama burada o konsol 8000 lira, aynı pc de 8000 lira. Burada pek de bir olayı kalmıyor.
Gamepass sınırlı değil sürekli yeni oyunlar ekleniyor mesela forza horizon 5 çıkış yaptığı gün gamepass e eklenecek hala gamepass çok daha mantıklı pcde 1080p ultrada oynarsın konsolda 2k ultrada oynarsınBu bir forum ve amacı tartışmadır, insanlar istediğini alır; ancak burada bir tartışma konusu açıldıysa "sana mı soracak" diyerek insanlara çıkışamazsınız, ayrıca konsolların gücünü gözünüzde çok büyütüyorsunuz.
Öncelikle Xbox üzerinden gidelim, Xbox'ın tüm oyunları bilgisayara da çıkış yapıyor, üstelik çok daha uygun fiyatlara. Ayrıca bu oyunlar Gamepass PC'ye de ekleniyor, eklenmeyenlerse daha ucuz bir şekilde satın alınabiliyor. Yalnızca Gamepass'te olan oyunları yıllarca tekrar tekrar oynarım diyorsan, alıp 4K televizyonunda oynayabilirsin. Farklı oyunlar oynayacağım diyorsan 700Tl vermek yerine bilgisayar çok daha avantajlı.
PS5 oyunları zaten AAA kalite, en iyi hikayeye sahip oyunlar ve oynayabileceğin tek platform PS olduğu için mecburi olarak alman gerekiyor; ancak Gamepass gibi bir sistem olmadığı için tüm oyunlara 700Tl vermen gerekecek, kaldı ki o oyunlarda zamanla bilgisayara çıkış yapmaya başladılar.
Zaten açıklamamızı yapıyoruz, halen daha 4K 60FPS derdindesiniz. Sanki tüm oyunları 4K 60FPS oynatıyor gibi, kaldı ki PC grafiklerinin yanından bile geçemeyecek seviyede. 8000Tl ile menüye erişebiliyorsunuz, sonrasında alacağın 10-12 oyunun fiyatı 8000Tl'yi bulduğunda veya 2 yıl boyunca oyun çıkması için konsolu teneke gibi köşede bekletmekten sıkıldığınızda, bilgisayarın kıymetini anlıyorsunuz.Ps5 ile 8000 TL'lik Pc aynı güçte değil bana 4k 60 fps Pc'yi 8000 TL'ye topla.
Tüm oyunlar gelmiyor, gelenler ise bilgisayara da geliyor. Bilgisayarın 1080P ultra seviyesi ile konsolun 2K ultra seviyesi arasındaki fark, oyundan oyuna değişecek şekilde çok fazla olmayacaktır, sebebi ise konsollar daima grafik kalitesinde geridedir.Gamepass sınırlı değil sürekli yeni oyunlar ekleniyor mesela forza horizon 5 çıkış yaptığı gün gamepass e eklenecek hala gamepass çok daha mantıklı pcde 1080p ultrada oynarsın konsolda 2k ultrada oynarsın
Sana mı sorucam üslubumu?Bu bir forum ve amacı tartışmadır, insanlar istediğini alır; ancak burada bir tartışma konusu açıldıysa "sana mı soracak" diyerek insanlara çıkışamazsınız, ayrıca konsolların gücünü gözünüzde çok büyütüyorsunuz.
Öncelikle Xbox üzerinden gidelim, Xbox'ın tüm oyunları bilgisayara da çıkış yapıyor, üstelik çok daha uygun fiyatlara. Ayrıca bu oyunlar Gamepass PC'ye de ekleniyor, eklenmeyenlerse daha ucuz bir şekilde satın alınabiliyor. Yalnızca Gamepass'te olan oyunları yıllarca tekrar tekrar oynarım diyorsan, alıp 4K televizyonunda oynayabilirsin. Farklı oyunlar oynayacağım diyorsan 700Tl vermek yerine bilgisayar çok daha avantajlı.
PS5 oyunları zaten AAA kalite, en iyi hikayeye sahip oyunlar ve oynayabileceğin tek platform PS olduğu için mecburi olarak alman gerekiyor; ancak Gamepass gibi bir sistem olmadığı için tüm oyunlara 700Tl vermen gerekecek, kaldı ki o oyunlarda zamanla bilgisayara çıkış yapmaya başladılar.
Gtx 750 ti olamaz rdr2 kaldirmaz hitman 3 vb kaldiramazgtx 750 ti
Ps4 pro hangi ksrta eşitgtx 750 ti