Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 941
Windows sigara gibi. Bırakamazsınız. Linux temiz hava gibi, sağlığınıza kavuşturur.
windows 10 kullanıyorum hiç bir reklam görmüyorum abonelik de satmıyor. nadiren windows 11 geçsene diye ekran geliyor skip update diyorum.gerçekten reklamlarla dolu kaldıramadığın onlarca gereksiz uygulama olan sana sürekli abonelik satmaya çalışan olan windowsmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arch linux kullanıyorum
Windowstaki rahatlık yok oyle istediğim aklıma gelen her seyi yapabiliyosun niye linux geçeyim avantajı yok ki? FPS desen artmıyor rahatlık desen ekstrası yok ki anca güvenlik takıntısını psikolojik hastalık yaparsam geçerim belkisingle player oyunların tamamı olmak üzere anticheat destekleyen birçok online oyunu oynayabiliyorsun
single player oyunların tamamı olmak üzere anticheat destekleyen birçok online oyunu oynayabiliyorsun
Çünkü Bir Uygulama açana kadar fabrika işletilir o kadar kodla
There is a new Discord update.windows 10 kullanıyorum hiç bir reklam görmüyorum abonelik de satmıyor. nadiren windows 11 geçsene diye ekran geliyor skip update diyorum.
diğer bir nokta ise linux önerenlerin argümanı olan windowsun çok kaynak tüketmesi.....
eee tüketsin abicim 32gb ramim var günümüzde ramler oldukça da ucuz. bu konu da benim açımdan problem değil.
windows 10daki cortana ve search çok kötü. internet araması vs yapması aşırı saçma internette arayacak olsam chrome kullanırım zaten.
arayüzde de bunu kapatacak bir ayar yok. zamanında ya komutla yada regeditle kapatmıştım. sanıyorum linux distrolarda bu olay çok normal birşeydir.
bu arada archlinux kullanan arkadaşım sayesinde şu meme'yi anlayabiliyorum
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
discordun şu aşamada ill figure it out seçeneği vermesi de aşırı komiğime gitmişti o anda
harbi oturduk iki saat discord güncellemeye çalışmıştık ve olmamıştı.
Edit: android telefon kullanıyorum. android de linux kerneli kullandığı için aslında linux'ü sıkça kullanıyorum diyebilirim![]()
100tl ye saglam lisanstan işletim sistemi almaya para olmayınca beynimWindows sigara gibi. Bırakamazsınız. Linux temiz hava gibi, sağlığınıza kavuşturur.
İnsanları aşağılamak hoş değil tavsiye edebilirsin aşağılama insanları100tl ye saglam lisanstan işletim sistemi almaya para olmayınca beynim