Neler Yeni

NEDEN MONSTER ALMA.!!

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Merhaba arkadaşlar ben laptop almak istiyorum ama forumda denk geldigim konularda Monster marka kesinlikle alınmaz vs gibi yazılarla karşılaşıyorum öyle cok fazla anladığım konu olmadığı için açıklıyıcı yorumlar bekliyorum şimdiden sağolun

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Merhaba arkadaşlar ben laptop almak istiyorum ama forumda denk geldigim konularda Monster marka kesinlikle alınmaz vs gibi yazılarla karşılaşıyorum öyle cok fazla anladığım konu olmadığı için açıklıyıcı yorumlar bekliyorum şimdiden sağolun
Kasası kalitesiz ve çok ısınıyor diyorlardı. Bence laptop alacaksanız bütçe belirtin ve incelemelere bakmayı unutmayın :)

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil

Arkadaşımda vardı monster bilgisayar çok ısınıyor bilgisayar ve fanlar deli gibi çalışıyor malzeme kalitesi olarak idare eder seviyedeydi ama fiyatına değmeyecek bir ürün

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Hocam ben Excalibur G870 kullanıyorum. Geçen yaz aldığımda 22.400 liraydı. Şimdi fiyatı bayağı arttı. Bütçeniz ne kadar?

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımda vardı monster bilgisayar çok ısınıyor bilgisayar ve fanlar deli gibi çalışıyor malzeme kalitesi olarak idare eder seviyedeydi ama fiyatına değmeyecek bir ürün
Monster bana telefon camiasının iphonu gibi geliyor aslında değer kaybetmiyor garanti kapsamı geniş bakım hizmeti ama yanılıyorum sanırım

Aykut D.

80+ Gold
Clevo kasalı abra serisi dertsiz başını derde sokmak için birebir. Monster alınmaz .

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Harbiden dümdüz Clevo kasa. Kaliteli kasaları pahalı ve o fiyatlara insan gidip Asus veya Lenovo alır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster bana telefon camiasının iphonu gibi geliyor aslında değer kaybetmiyor garanti kapsamı geniş bakım hizmeti ama yanılıyorum sanırım
Kaybediyor da şu yatağımın altındaki "monster" şakasını içeren meme konusu olacak reklamlar yaptıkları sürece düşmez.

Casper alınır ama G870 alınır.

Bütcem 25 bin TL maximum
Bakalım bi (farkettim de fazla yeni degilim ama hiç yazmadığımdan bronze bile değilim) :(

Aykut D.

80+ Gold
Clevo kasalı abra serisi dertsiz başını derde sokmak için birebir. Monster alınmaz .
Harbiden dümdüz Clevo kasa. Kaliteli kasaları pahalı ve o fiyatlara insan gidip Asus veya Lenovo alır.

Kaybediyor da şu yatağımın altındaki "monster" şakasını içeren meme konusu olacak reklamlar yaptıkları sürece düşmez.

Işıklı soba :D .

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil

Yok hocam verdiğiniz örnekle alakasız bir marka pazarda belli bir hedef kitlesi var ve onlara ürününün satıyor yerli ürün diye lense ediliyor ve belli avm'lerde şubesi var ve şubeleri gayet güzel müşteri çekebilen bir tasarım kullanıyorlar ve bilmeyen insan gidip alıyor

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yusuf Armanc
Işıklı soba :D .
Yok ya hocam yanıyor ama ışıkları yanıyor. G870 Kullanıcısıyım :D

Yok hocam verdiğiniz örnekle alakasız bir marka pazarda belli bir hedef kitlesi var ve onlara ürününün satıyor yerli ürün diye lense ediliyor ve belli avm'lerde şubesi var ve şubeleri gayet güzel müşteri çekebilen bir tasarım kullanıyorlar ve bilmeyen insan gidip alıyor
Evet ya yukarıda dediğim gibi saçma reklamlarla enayi avlıyorlar

Hocam bence şimdi başlığı 25K laptop ama adı değil performansı "monster" olan laptop diye değiştirin

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil

Bakalım bi (farkettim de fazla yeni degilim ama hiç yazmadığımdan bronze bile değilim) :(

O fiyatlara daha iyi ürünler bulunabilir hocam başınıza dert açmaya gerek yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom