Neler Yeni

Neden Poco X6 Pro eskisi kadar tercih edilmiyor?

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Serdar Totuzbeş
15-20k arasına artık Honor 200 öneriyorlar, hadi Samsung isteyenlere S21 FE SD ama neden eskisi gibi X6 Pro önerilmiyor? 8300 gibi deli dehşet bir GPU'ya sahip chipset kullanıyor. Bu telefonun bir kronik sorunu falan mı var?

şahin doğan

80+ Platinum
Bilinen net bir kronik sorunu yok ama performans dışında bir avantajı da yok. Gündelik kullanım, kamera, batarya isteyenler için daha mantıklı seçenekler var. Xiaomi'ye karşı da ön yargı var. Stok UI da çıkan reklamlar, sorunlu güncellemeler, önceki cihazlarda yaşanan kronik sorunlar vs.

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Serdar Totuzbeş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilinen net bir kronik sorunu yok ama performans dışında bir avantajı da yok. Gündelik kullanım, kamera, batarya isteyenler için daha mantıklı seçenekler var. Xiaomi'ye karşı da ön yargı var. Stok UI da çıkan reklamlar, sorunlu güncellemeler, önceki cihazlarda yaşanan kronik sorunlar vs.
Yani nedeni Xiomi telefonu olması ama bu bana biraz garip geldi. 14T Pro da Xiomi telefonu ama onu da öneriyorlar.

şahin doğan

80+ Platinum
Yani nedeni Xiomi telefonu olması ama bu bana biraz garip geldi. 14T Pro da Xiomi telefonu ama onu da öneriyorlar.
Çünkü 14T Pro her yönden bir şeyler sunan bir cihaz. En basitinden kamera önemliyse X6 Pro direk eleniyor.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
Bende bu cihazı araştırdım ve kullanıcıların yorumlarına göre batarya optimizesi kötü, pusula ve navigasyon sorunlu, pusula optimizasyonu çalışmıyor. 1.0.14.0 sürümü, yani son gelen güncelleme ile bağlantı noktası (AP) açmaya çalışınca telefon reset atıyor. NFC bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Bazı uygulamalar kilitleniyor, kapanıyor, misal D&R, Yemeksepeti. Maçkolik, Sofascore gibi uygulamalardan bildirim gelmiyor.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Ali Mert Okuducu
Güncel olarak poco x3 pro kullanıyorum ama bu telefonun yazılım sorunları yüzünden bı daha xiaomi almayı düşünmüyorum. MIUI 13de kaldı telefon. Güncelleme gelmiyor. Kendi kendine uygulamayı kapatıyor. Bazen karşı duvara firlatmamak için kendimi zor tutuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,502
Üyeler
163,329
Son üye
Denxz1
Top Bottom