Neden rank atlamıyorum CS de

Mast

80+
Reaksiyon skoru
76
son 8 maçı kazandım. Rankım da düşük ama atlamıyor. NEDEN?

son 8 maçı kazandım. Rankım da düşük ama atlamıyor. NEDEN?
hemen açıklayayım madde şeklinde yazıyorum
1- hep dust 2 falan oynama harita değiştir
2- skorunu yüksek tutmaya bak adam vuramıyorsan bomba kur bomba çöz bu şekilde de skor alabilirsin
3-ve kendinden düşüklerle girmemeye çalış

2- skorunu yüksek tutmaya bak adam vuramıyorsan bomba kur bomba çöz bu şekilde de skor alabilirsin
3-ve kendinden düşüklerle girmemeye ça
son 8 maçın 3 ü mirage 2 inferno ve 3 dust 2 . oynayan yüksek seviyeli ark. yok

Muhtemelen oynadığın maçların puan/rütbe ortalaması düşük denk gelmiştir. Varsa kendinden yüksek rütbesi olan arkadaşlarınla girersen daha hızlı ilerler.

3-ve kendinden düşüklerle girmemeye çalış
Üst üste mac kazanamıyorum ben takım arkadaşları yüzünden ama hep 1. 2.yim 28 maç kazandım ama hâlâ silver 2yim seri mı oluşturmam lazım?

4 el üst üste +40 kill im vardı. rank atlamadım. 3 el üst üste 7/20-9/23 gibi skorlarla bitirdim rank atladım. cs go pişmanlıktır

Üst üste mac kazanamıyorum ben takım arkadaşları yüzünden ama hep 1. 2.yim 28 maç kazandım ama hâlâ silver 2yim seri mı oluşturmam lazım?
evet ortalama 3-4 maç art arta kazanman lazım silver eloda

Muhtemelen oynadığın maçların puan/rütbe ortalaması düşük denk gelmiştir. Varsa kendinden yüksek rütbesi olan arkadaşlarınla girersen daha hızlı ilerler.
yok ki aga, hayatımda da arkadaşım var fazlasıyla ama benm ilgi alanlarımın %90 nın da yoklar. O arkadaş olanların bir kısmı zmanla olmuş bir kısmı da tek bir yönden ortak noktamız vardır. çoğu iyi insan diye arkadaşım öle.

yok ki aga, hayatımda da arkadaşım var fazlasıyla ama benm ilgi alanlarımın %90 nın da yoklar. O arkadaş olanların bir kısmı zmanla olmuş bir kısmı da tek bir yönden ortak noktamız vardır. çoğu iyi insan diye arkadaşım öle.
1 tane olması yeterli bence benim has 1 tane prem var kendisi en yakın arkadaşım olur onunla birlikte oynuyoruz ve takımı tasıyoruz
Post automatically merged:

bu olaydan sonra cs den soğudum.
Ne benim ne de premin başına böyle bisey geldi ben genelde 6 win de 1 rank atlıyorum

Geri