Neler Yeni

Neden? Twitteri Neden Kapattınız...

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ensar Akyürek
söylenecek söz yok. enkaz altındaki insanların sesini duyurmak için en çok kullanılan platform Twitter'i neden kapattılar anlamıyorum. Elbette troll verilen adresler var ama bu trolleri gerçeklerle kıyasladığımızda sonuç ortaya çıkıyor.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Mehmet
İsmi lazım olmayan şahıs bölgede ve "Her yer ulaştık, ulaşılmayan yer yok" gibisinden alenen yalan söylüyor. Foyası ortaya çıkmasın, insanlar kansın diye... Bu memlekette buna inanacak insanlar da var çünkü, olmasa bu adam burada olamazdı zaten.
Herkese geçmiş olsun.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Arkadaşlar yok neymiş bilgi kirliliği yok neymiş millet yanıltılıyor. Millet sesini twitter üzerinden duyurdu şu zamana kadar, millet gerçekleri twitter üzerinden görüyor zaten. Sırf milletin bilgiye ulaşmasını bu kadar neden zorlaştırdıklarını anlamıyorum. Hepsini geçtim şuanda öncelikleri twitterı kısıtlamak olmamalı ya.

milenix

80+ Gold
İsmi lazım olmayan şahıs bölgede ve "Her yer ulaştık, ulaşılmayan yer yok" gibisinden alenen yalan söylüyor. Foyası ortaya çıkmasın, insanlar kansın diye... Bu memlekette buna inanacak insanlar da var çünkü, olmasa bu adam burada olamazdı zaten.
Herkese geçmiş olsun.
o zaman o kişiye gerekli ceza verilmeli ve hesabı kapatılmalı komple bir platformu kapatmak saçmalık

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Arkadaşlar yok neymiş bilgi kirliliği yok neymiş millet yanıltılıyor. Millet sesini twitter üzerinden duyurdu şu zamana kadar, millet gerçekleri twitter üzerinden görüyor zaten. Sırf milletin bilgiye ulaşmasını bu kadar neden zorlaştırdıklarını anlamıyorum. Hepsini geçtim şuanda öncelikleri twitterı kısıtlamak olmamalı ya.
saklayacakları bir şeyler var demek ki..

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,342
İsim
Ahmet Sevinç
söylenecek söz yok. enkaz altındaki insanların sesini duyurmak için en çok kullanılan platform Twitter'i neden kapattılar anlamıyorum. Elbette troll verilen adresler var ama bu trolleri gerçeklerle kıyasladığımızda sonuç ortaya çıkıyor.
iyice alıştıkalrını düşümüyorum şahsen bu özgür basını kısıtlamayada giriyor ve bu beni acayip rahatsız ediyor ne yani her büyük olayda özgürlüğümüz engellenecekse ben baştakilerin yönetimi yapamadığını düşünürüm
ve bence bir hesap paylaşım yaptımı tıpkı yavaş mod gibi olsa güzel olur veya yardım etmeye çalışan ünlülerin hesabına bi kısıtlama olmasa

Megan

80+ Silver
Kısıtlı sayıda profosyonel ekip var ve onları yanlış yere yönlendirebiliyorlar. Bir tanıdıkta bile yaşadık bunu çocuk enkazda dediler halbuki istanbuldaymış. Bi bildikleri vardır ki böyle yapmışlardır

milenix

80+ Gold
Bir kişi mi yapıyor sanıyorsunuz? Deprem bölgelerinde o kadar enkazın arasından hırsızlık yapanlar bile çok fazla. Sosyal medyadan böyle yalan haber yapanların sayısını düşünün
kaç kişi yaparsa yapsın bu komple bir platforma suçlamak için bir neden değil o zaman bu forumda birkaç kişi yanlış bilgi verdi diye forumu mu kapatalım saçma bir mantık

Megan

80+ Silver
kaç kişi yaparsa yapsın bu komple bir platforma suçlamak için bir neden değil o zaman bu forumda birkaç kişi yanlış bilgi verdi diye forumu mu kapatalım saçma bir mantık
Birkaç kişi diyorsun hala binlerce kişi böyle bir şey yapsa forumda kapatırlar mecburen. Önüne geçemiyolarsa ne yapacaklar? Afadın falan numaraları mevcut zaten.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Kısıtlı sayıda profosyonel ekip var ve onları yanlış yere yönlendirebiliyorlar. Bir tanıdıkta bile yaşadık bunu çocuk enkazda dediler halbuki istanbuldaymış. Bi bildikleri vardır ki böyle yapmışlardır
Kardeşim yok işte bir bildikleri bir bildikleri olsa bu kadar kötü bir yıkım yaşar mıydık? Bunca yıl neleri ihmal ettikleri belli. Siyaset yapmak istemiyorum ama durum rezil. Burada bilgi kirliliğinin vs. bahane olduğunu düşünüyorum çünkü giren yine giriyor. Yanlış bilgi vermek isteyen her yerden verebilir. Saçma bir mantık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,962
Üyeler
159,079
Son üye
Yunus4114
Top Bottom