Neler Yeni

Neden Xbox Neden Playsatation ?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Selamlar Xbox almayı düşünüyorum yaza neden derseniz (xbox series)
bu EXBAOX kardeş Geympes 2013 diye bir şeyi var için 150 tane oyun ayda 30 lira yıllık paketi 180tl ea play ve xbox live gold dahil.
bir sürü yeni nesil exculisive dolu gamepass de bile 400 liralık exculisivler var garibanım oyuna 700 lira veremem

Playstation 5 bu yaza değil diğer senenin bu zamanlarından 3 ay önce gelicek amerikadan ikisinin fiyatı ayno
ea play var tek birde ps plus mı ne var ayda 3 oyun veriyor oyunları 700lira ama şu anda oyun bile çıkmadı exculisive

Hangisi alsam birisi önemli bir sınav senesinde birisi yazın başında 4 ay taksitle

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Selamlar Xbox almayı düşünüyorum yaza neden derseniz (xbox series)
bu EXBAOX kardeş Geympes 2013 diye bir şeyi var için 150 tane oyun ayda 30 lira yıllık paketi 180tl ea play ve xbox live gold dahil.
bir sürü yeni nesil exculisive dolu gamepass de bile 400 liralık exculisivler var garibanım oyuna 700 lira veremem

Playstation 5 bu yaza değil diğer senenin bu zamanlarından 3 ay önce gelicek amerikadan ikisinin fiyatı ayno
ea play var tek birde ps plus mı ne var ayda 3 oyun veriyor oyunları 700lira ama şu anda oyun bile çıkmadı exculisive

Hangisi alsam birisi önemli bir sınav senesinde birisi yazın başında 4 ay taksitle
Exclusive oyunlar için ps5 Alman iyi olur ama gamepassde xboxa yönlendiriyor

Hawkz

80+ Bronze
images (1).jpeg

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Xbox'da ki gamepass, PS'deki Exc oyunlae asıl etmenler. Diğer şeyler de var tabi, arayüz rahatlığı, kontrolcü gibi.

Eğer oyun bütçen varsa PS5 al.
Ama yoksa Xbox al, Gamepass kullanırsın.

Hawkz

80+ Bronze
xbox 60 fps le sabit kalmıyon oyun sınırın kısıtlı ps5 60 fps sabit oyun bol
Ne alaka dayı Xbox'ta da aynı FPSi alıyorsun :D Kaldı ki işlem gücü açısından Xbox daha güçlü. Oyuna 60 FPS optimizasyonu gelince PS5 ten bir farkı yok.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox'da ki gamepass, PS'deki Exc oyunlae asıl etmenler. Diğer şeyler de var tabi, arayüz rahatlığı, kontrolcü gibi.

Ama yoksa Xbox al, Gamepass kullanırsın.
playstationda oyunlar çok pahalı be abi bir de sınav zamanı alabilirim onu anca o da 1 sene oynayamayacağım anlamına geliyor ve garantisi olmayacak bunları düşünürsek xbox çok mantıklı

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Güçlü bir bilgisayarın varsa xboxa gerek kalmaz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
xbox 60 fps le sabit kalmıyon oyun sınırın kısıtlı ps5 60 fps sabit oyun bol
XBOX 360'da yağ gibi akarak oynadığım GTA V'yi PS3'te kasmalarla, düşük FPS'lerle oynuyorum. Hatta ara ara donma da oluyor. Burada sakın XBOX fanı olduğum anlaşılmasın. @isikt11 in dediğine katılıyorum.
Xbox'da ki gamepass, PS'deki Exc oyunlar asıl etmenler. Diğer şeyler de var tabi, arayüz rahatlığı, kontrolcü gibi.

Ama yoksa Xbox al, Game Pass kullanırsın.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
XBOX 360'da yağ gibi akarak oynadığım GTA V'yi PS3'te kasmalarla, düşük FPS'lerle oynuyorum. Hatta ara ara donma da oluyor. Burada sakın XBOX fanı olduğum anlaşılmasın. @isikt11 in dediğine katılıyorum.
kanka xbox sadece oyun mantıklı ps de youtube discord intte arama hepsini yapabiliyosun

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
kanka xbox sadece oyun mantıklı ps de youtube discord intte arama hepsini yapabiliyosun
PS5’de internet tarayıcısı artık yok. Çok yanlış dediğiniz. Xbox’da Chrome Lite, Netflix, Youtube, Amazon Prime ve Disney Plus gibi uygulamalar var. Buraya Xbox’dan girip yazı bile yazdım.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
PS5’de internet tarayıcısı artık yok. Çok yanlış dediğiniz. Xbox’da Chrome Lite, Netflix, Youtube, Amazon Prime ve Disney Plus gibi uygulamalar var. Buraya Xbox’dan girip yazı bile yazdım.
xbox ta hangi oyunları oynuyorsun ? kütüphanenin resmini atarmısın müsait olduğunda merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,825
Üyeler
164,565
Son üye
tunajn
Top Bottom