nedir bu beecoin ?

Noxs

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
55
selamlar bugün google play de gezinirken bi uygulama gördüm ismi bee ne işe yaradığını bilmediğim halde indirdim bi buton vardı ona bastım ve 24 saatten geri saymaya başladı ve beecoin diyo fakat bu uygulama nedir bilen varmı mining falan diyordu google da ama anlamadım tam.

selamlar bugün google play de gezinirken bi uygulama gördüm ismi bee ne işe yaradığını bilmediğim halde indirdim bi buton vardı ona bastım ve 24 saatten geri saymaya başladı ve beecoin diyo fakat bu uygulama nedir bilen varmı mining falan diyordu google da ama anlamadım tam.
ömrümde ilk defa duydum sanırım mining uygulaması ama bende tam anlamadım pek güven vermedi bana

telefonunda virüs tarama uyg varmı

senden kredi kartı vb istedimi

Sözde piyasa girecek. Boşa heveslenmeyin. O kadar kolay kazılan coin piyasa giremez bile.

Bilmediğiniz şeyleri indirmeyin arkadaşlar 🤦

• Beğen
Reaksiyonlar: Noxs
knk şimdi baktımda bitcoin gibi bi coin ama değeri nerede ise yok ve olacağını da sanmam sil gitsin

coin ne oluyor tam olarak
coin mesele bitcoin litecoin diye para birimleri var dolar euro gibi ama sanal istersen bunu satın alıyorsun istersende bunun bilgisyardan minerlık yapıyorsun yani para çeşidi

Ya dolar gibi düşün işte. 1 tanesi 7 TL falan ama 7 TL değil. Daha piyasada değiller. Girmeyeceklerde. Adımı da basarım
hocam seni hazır bulmuşken sorayım bu mining işleri falan nasıl oluyor tam olarak mesela ben pc yi açık bırakıyorum ve o coin mi kazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri