Ah Elon Musk, adam sadece Whatsapp yerine başka bir uygulama kullanıyorum dedi, o uygulamanın borsa hisseleri %2000 uçtu.Şu sıralar her yerde BTC , Ethereum vs miningleri yapsam kârım ne olur ? Tek kartla zengin olur muyum ? Bu gibi olayları her yerde görüyorum karşıma çıkıyor.
Neden şu zamanlarda türedi ?
İnsanlar neden bunu yapıyor ?
Yok ben kendim için sormuyorum , karşıma çıkan yazılarda hep bunları görüyorum .Ah Elon Musk, adam sadece Whatsapp yerine başka bir uygulama kullanıyorum dedi, o uygulamanın borsa hisseleri %2000 uçtu.
Tek kartla zengin olamazsın, kartın boşu boşuna ömrünü yersin.
Ben yatırım olarak Türkiye bu sene içerisinde kendi kripto parasını çıkarınca, en az 1000TL atmayı düşünüyorum.
Rahat para kazanılamaz diye düşünüyorum.hocam tek kartla kar edemezsiniz en az bi 25 bini gözden çıkarmanız lazım neden bu zamanda türedi herkes evde herkesin boş vakti olduğu için rahat para kazanma arayışına girdiler
Adam nerdeyse gerçek hayatta GTA oynuyor ,Ah Elon Musk, adam sadece Whatsapp yerine başka bir uygulama kullanıyorum dedi, o uygulamanın borsa hisseleri %2000 uçtu.
Tek kartla zengin olamazsın, kartın boşu boşuna ömrünü yersin.
Ben yatırım olarak Türkiye bu sene içerisinde kendi kripto parasını çıkarınca, en az 1000TL atmayı düşünüyorum.
Uzun vadede büyük paralar kazanılabiliyor, şu aralar artmasında biraz dış hareketliliğin payı var.Yok ben kendim için sormuyorum , karşıma çıkan yazılarda hep bunları görüyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rahat para kazanılamaz diye düşünüyorum.
Koskoca SpaceX ve Tesla'dan bahsediyoruz, bırakın da servetinin keyfini çıkarsın.Yok ben kendim için sormuyorum , karşıma çıkan yazılarda hep bunları görüyorum .
Adam nerdeyse gerçek hayatta GTA oynuyor ,
185 milyar servet nedir ya ?
İşin yatırım tarafına baktığın zaman , şu sıralar yatırım yapılabilir fakat ne koyup ne alacağın belli değil.Uzun vadede büyük paralar kazanılabiliyor, şu aralar artmasında biraz dış hareketliliğin payı var.
Çok yakın bir tanıdığım tek gecede zengin oldu, 50K koydu riske girip 78K civarı kazandı.İşin yatırım tarafına baktığın zaman , şu sıralar yatırım yapılabilir fakat ne koyup ne alacağın belli değil.
O yüzden parça parça yatırım yapıyor.Çok mantıklı bir hareket yapmış fakat batıyor olsaydı büyük sıkıntı olurdu.
Bu son bir kaç ay içinde olan bir şey değil. Hatırlarsanız 1 BTC 30 bin, 70 bin olduğu sıralarda da minig furyası türemişti. Yaklaşık 2017 - 2018 gibi.Şu sıralar her yerde BTC , Ethereum vs miningleri yapsam kârım ne olur ? Tek kartla zengin olur muyum ? Bu gibi olayları her yerde görüyorum karşıma çıkıyor.
Neden şu zamanlarda türedi ?
İnsanlar neden bunu yapıyor ?
HESOYAMYok ben kendim için sormuyorum , karşıma çıkan yazılarda hep bunları görüyorum .
Adam nerdeyse gerçek hayatta GTA oynuyor ,
185 milyar servet nedir ya ?