Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Bilmiyorum çünkü öyle bir oyun yok.nfs 2 yi bilmiyosun sanırım
Bilmiyorum çünkü öyle bir oyun yok.nfs 2 yi bilmiyosun sanırım
nasıl yok ?Bilmiyorum çünkü öyle bir oyun yok.
Bahsettiğin oyunun sayfasını at. NFS 2 ne demek? Hangisinin 2. si? Belirli konuş.nasıl yok ?
klasik nfs 2 diye geçer internet kafelerde falan kime sorsan tak diye anlar need for speed 2 undergroundBahsettiğin oyunun sayfasını at. NFS 2 ne demek? Hangisinin 2. si? Belirli konuş.
Need For Speed Underground 2 mi bahsettiğin oyun? Yüz yıl önce çıkan.klasik nfs 2 diye geçer internet kafelerde falan kime sorsan tak diye anlar need for speed 2 underground
Hocam prime ekim oyunları diye baktım ama internette bulamadım liste mi sızdı kendileri mi açıkladı?Bir de prime gaming gelecek ay bedava veriyormuş
Görünce sevinmiştim bende varmışSteam de şu an 19.90 TL hemen aldım.
Yok ben de bilmiyorum. Şimdi 19tl diye herkes alıyor 1 ay sonra prime ile bedava verilirse eşgalHocam prime ekin oyunları diye baktım ama internette bulamadım liste mi sızdı kendileri mi açıkladı?
Dirt rallyEn gerçekçi yarış oyunu hangisi
Parayı Halo master chief collection için bekletiyorum forza varken oynayacağımı sanmıyorum ama indirimde olunca insan bi aceba alsam mı diyor dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek nfs heat önceleri 250'ye düşerdi ücretsiz olmadan önceki 2 ayda 100'e düştüYok ben de bilmiyorum. Şimdi 19tl diye herkes alıyor 1 ay sonra prime ile bedava verilirse eşgal