Nefret her şeyden nefret ediyorum.

Zorbey1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Zorluklardan nefret ediyorum, beni seçim yapmaya zorluyorlar ve sürekli çözüldüklerinde yenilendikleri için

Seçimlerden nefret ediyorum, ban yaşadığımı ve sorunlarımı hatırlattıjları için

Üvey annemden nefret ediyorum, bana ve herkese ben çocujlara eşit davranırım derken kendi kızını bariz şekilde ayırdığı için

Üvey kardeşimden nefret ediyorum, bana çıkardığı sorunlarla hayatımı boka çevirdiği için

Ailemden nefret ediyorum, ayrıldıkları ve geriye bıraktıkları çocuklarını düşünmedikleri için

Türkiyeden nefret ediyorum, 2.sınıf vatandaş durumuna düştüğümüz ülkemizde ben 16 yaşımda bile bna siyaseti ve insanların pisliğini ögrettiği için

Kendimden nefret ediyorum, hayatımı daha güzel hale çeviremediğim ve daha güçlü biri olamadığım için

İnsanlardan nefret ediyorum, kimse yanımda olmadığı için

Ve en çok da bu lanet dünya ve yaşamdan nefret ediyorum, bana yaşattıkları için

Uygunsuz dil
Gelip geçici agacım bunların hepsi. Herşeyi s*kt*r et. Geleceğine odaklan. Hayallerine odaklan. Asla pes etme!

Nefretten de Nefret ediyor musun?

Nefretten de Nefret ediyor musun?
Nefret etmek insanın yapabileceği en olgun şeydir diye düşünüyorum nefret etmek de nefret verici bir şey bana olgunlaştığımı ve git gide hayata bağlandığımı hissettirdiği için bu yüzden nefret etmekten de nefret ediyorum.

Cabbar beni ısırdı, Cabbar'dan nefret ediyorum
Yemek alacağım restoran kapandı, o restorandan nefret ediyorum
Markette Beypazarı maden suyu yoktu, marketten de nefret ediyorum
Memed abi bana uyarı attı, ondan nefret etmiyorum
Yemeğim bitti, yemekten nefret ediyorum
İşlemcim 6 GHz olmadı, işlemcimden nefret ediyorum
Sen bu konuyu açtın ve klavye ile bir sürü yazı yazdım ellerim yoruldu, senden de nefret ediyorum.

Cabbar beni ısırdı, Cabbar'dan nefret ediyorum
Yemek alacağım restoran kapandı, o restorandan nefret ediyorum
Markette Beypazarı maden suyu yoktu, marketten de nefret ediyorum
Memed abi bana uyarı attı, ondan nefret etmiyorum
Yemeğim bitti, yemekten nefret ediyorum
İşlemcim 6 GHz olmadı, işlemcimden nefret ediyorum
Sen bu konuyu açtın ve klavye ile bir sürü yazı yazdım ellerim yoruldu, senden de nefret ediyorum.
Teşekkürler

Etme ben daha 14 yaşındayım bunca şey yaşadım yinede olumlu bakmaya çalışıyorum

Bunu yazdığında değişen bir şey varmı peki?Eğer amacın sorununa çözüm bulmaksa bu şekilde ve burda olmaz.

Zorluklardan nefret ediyorum, beni seçim yapmaya zorluyorlar ve sürekli çözüldüklerinde yenilendikleri için

Seçimlerden nefret ediyorum, ban yaşadığımı ve sorunlarımı hatırlattıjları için

Türkiyeden nefret ediyorum, 2.sınıf vatandaş durumuna düştüğümüz ülkemizde ben 16 yaşımda bile bna siyaseti ve insanların pisliğini ögrettiği için

Kendimden nefret ediyorum, hayatımı daha güzel hale çeviremediğim ve daha güçlü biri olamadığım için

İnsanlardan nefret ediyorum, kimse yanımda olmadığı için

Ve en çok da bu lanet dünya ve yaşamdan nefret ediyorum, bana yaşattıkları için
Öncelikle yazdığınız cevaplara ufak bir göz attım. Bana konu biraz troll gibi geldi fakat yine de "Ya değilse?" umudu ile yaklaşarak düşüncelerimi belirttim.

Yazdıklarınız arasından bir kaç tane seçim yapıp alıntıya ekledim. Bunların hepsi bahanedir dostum. Bir an önce gerçek ile yüzleşmen gerekir.

Hayat zorluklarıyla güzeldir ve hayat her zaman kolay değildir. Hatta çoğu zaman zordur. Fakat seni geliştiren ve olgunlaşmanı sağlayan bu zorluklardır.

Seçimlerden nefret ediyorum demişsin, fakat unutmaman gerekir ki nasıl bir kişiliğe ve hayata sahip olacağını belirleyen etken seçimlerdir.

Türkiye'den nefret ediyorum demişsin, herkes eşit bir hayat yaşamıyor maalesef yaşadığın hayat zorlu olabilir fakat oturup hiçbir şey yapmadan sadece sitem edersen, kusura bakma fakat kimse senin elinden tutup hayatını güzelleştirmeye çalışmaz. Önceliğin kendin olmalı. Sen, kendin ve hayatın için yeterince çabalamazsan, kimse senin için bir şey yapmaz.

İnsanlardan nefret ediyorum demişsin, haklısın insanlık şuan için berbat durumda. Fakat sunduğun bahane ondan daha da berbat. Dünyaya tek başına geliyorsun, tek başına gideceksin. Kendini geliştirmen, daha iyi yerlere gelebilmen için kimsenin yanında olmasına gerek yok. Kendin yapmak zorundasın. Kendinle anlaşmayı, vakit geçirmeyi, yeri geldiğinde tek başına eğlenmeyi bilmelisin.

Dünyayı ve yaşamı sevmeyebilir, hatta nefret dahi edebilirsin. Doğrudur. Fakat hayat herkese eşit davranmadığı için senin belki diğerlerinden çok daha fazla çaba göstermen gerekmektedir.

Eminim bu konuyu burada açtığın için insanlar senle alay etmek isteyecek, "biz ne yapabiliriz?" gibisinden. Kısmen de olsa haklılar. Sadece değinmek istedikleri noktalara yanlış yolları kullanarak değindiklerini düşünüyorum. Herkesin fikrine saygım var. Hayat senin ve bu sen harici kimsenin umurunda olmaz.

Yaşın daha çok erken, önünde uzun bir hayatın var. Mahvetme yeter. :)

Öncelikle yazdığınız cevaplara ufak bir göz attım. Bana konu biraz troll gibi geldi fakat yine de "Ya değilse?" umudu ile yaklaşarak düşüncelerimi belirttim.

Yazdıklarınız arasından bir kaç tane seçim yapıp alıntıya ekledim. Bunların hepsi bahanedir dostum. Bir an önce gerçek ile yüzleşmen gerekir.

Hayat zorluklarıyla güzeldir ve hayat her zaman kolay değildir. Hatta çoğu zaman zordur. Fakat seni geliştiren ve olgunlaşmanı sağlayan bu zorluklardır.

Seçimlerden nefret ediyorum demişsin, fakat unutmaman gerekir ki nasıl bir kişiliğe ve hayata sahip olacağını belirleyen etken seçimlerdir.

Türkiye'den nefret ediyorum demişsin, herkes eşit bir hayat yaşamıyor maalesef yaşadığın hayat zorlu olabilir fakat oturup hiçbir şey yapmadan sadece sitem edersen, kusura bakma fakat kimse senin elinden tutup hayatını güzelleştirmeye çalışmaz. Önceliğin kendin olmalı. Sen kendin ve hayatın için yeterince çabalamazsan, kimse senin için bir şey yapmaz.

İnsanlardan nefret ediyorum demişsin, haklısın insanlık berbat durumda şuan için. Fakat sunduğun bahane ondan daha da berbat. Dünyaya tek başına geliyorsun, tek başına gideceksin. Kendini geliştirmen, daha iyi yerlere gelebilmen için kimsenin yanında olmasına gerek yok. Kendin yapmak zorundasın. Kendinle anlaşmayı, vakit geçirmeyi, yeri geldiğinde tek başına eğlenmeyi bilmelisin.

Dünyayı ve yaşamı sevmeyebilir, hatta nefret dahi edebilirsin. Doğrudur. Fakat hayat herkese eşit davranmadığı için senin belki diğerlerinden çok daha fazla çaba göstermen gerekmektedir.

Eminim bu konuyu burada açtığın için insanlar senle alay etmek isteyecek, "biz ne yapabiliriz?" gibisinden. Kısmen de olsa haklılar. Sadece değinmek istedikleri noktaları yanlış yolları kullanarak değindiklerini düşünüyorum. Herkesin fikrine saygım var. Hayat senin ve bu sen harici kimsenin umurunda olmaz.

Yaşın daha çok erken, önünde uzun bir hayatın var. Mahvetme yeter. :)
eline sağlık

Şiir gibi yazmışsın şiirden nefret etmiyorsun değil mi?

Geri