Zorbey1998
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
Zorluklardan nefret ediyorum, beni seçim yapmaya zorluyorlar ve sürekli çözüldüklerinde yenilendikleri için
Seçimlerden nefret ediyorum, ban yaşadığımı ve sorunlarımı hatırlattıjları için
Üvey annemden nefret ediyorum, bana ve herkese ben çocujlara eşit davranırım derken kendi kızını bariz şekilde ayırdığı için
Üvey kardeşimden nefret ediyorum, bana çıkardığı sorunlarla hayatımı boka çevirdiği için
Ailemden nefret ediyorum, ayrıldıkları ve geriye bıraktıkları çocuklarını düşünmedikleri için
Türkiyeden nefret ediyorum, 2.sınıf vatandaş durumuna düştüğümüz ülkemizde ben 16 yaşımda bile bna siyaseti ve insanların pisliğini ögrettiği için
Kendimden nefret ediyorum, hayatımı daha güzel hale çeviremediğim ve daha güçlü biri olamadığım için
İnsanlardan nefret ediyorum, kimse yanımda olmadığı için
Ve en çok da bu lanet dünya ve yaşamdan nefret ediyorum, bana yaşattıkları için
Seçimlerden nefret ediyorum, ban yaşadığımı ve sorunlarımı hatırlattıjları için
Üvey annemden nefret ediyorum, bana ve herkese ben çocujlara eşit davranırım derken kendi kızını bariz şekilde ayırdığı için
Üvey kardeşimden nefret ediyorum, bana çıkardığı sorunlarla hayatımı boka çevirdiği için
Ailemden nefret ediyorum, ayrıldıkları ve geriye bıraktıkları çocuklarını düşünmedikleri için
Türkiyeden nefret ediyorum, 2.sınıf vatandaş durumuna düştüğümüz ülkemizde ben 16 yaşımda bile bna siyaseti ve insanların pisliğini ögrettiği için
Kendimden nefret ediyorum, hayatımı daha güzel hale çeviremediğim ve daha güçlü biri olamadığım için
İnsanlardan nefret ediyorum, kimse yanımda olmadığı için
Ve en çok da bu lanet dünya ve yaşamdan nefret ediyorum, bana yaşattıkları için