Net Kargo Nasil Bi̇r Şi̇rket

heranock

80+
Reaksiyon skoru
37
V6 yı aldık net kargo diye saçma sapan bir kargo şirketiyle geliyor cuma günü dağıtıma çıktı sonra siparişe yetişemediği için iptal oldu cumartesi tekrar dağıtıma çıktı pazar günü oldu hala dağıtımda müşteri hizmetleri berbat arıyorum aciliyet talebinde bulunuyoruz diyolar elden teslimde yok altı üstü kartaldan çayırovaya gelicek.
1668338714984.png

Aynı sorun ile karşı karşıyayım. İtopya üzerinden monitör aldım ürün Cuma günün den beri dağıtım da gözüküyor hala gelmedi.

Bana bolt kargo ile geldi 1 günde aldım

daha önceden itopyadan monitör aldım.Bu kargo şirketi getirdi.Adam kapının önüne bırakıp gitmiş.Binanın dış kapısı açık.Allahtan komşular haber verdide içeriye aldık

kötü firma

Baya kötüymüş ya la

Yurtiçi en iyisi şuanda bana göre. İstanbuldan ıspartaya diğer kargolar 2 günde getiriyor.Yurtiçi 24 saat bile dolmuyor

V6 yı aldık net kargo diye saçma sapan bir kargo şirketiyle geliyor cuma günü dağıtıma çıktı sonra siparişe yetişemediği için iptal oldu cumartesi tekrar dağıtıma çıktı pazar günü oldu hala dağıtımda müşteri hizmetleri berbat arıyorum aciliyet talebinde bulunuyoruz diyolar elden teslimde yok altı üstü kartaldan çayırovaya gelicek.
Alıntıyı görüntüle
net kargoyu daha önceden kullandım bi problem yaşamadım hemen geldi kargolarım(edirnedeyim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,082
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri