fiyatı nedir kaç gbSelam dostlar. Bahsettiğim m.2 aliexpress den alacağım. Hemen almam lazım. Bi sorun çıkarmı.
Link yapamadım kusura bakmayın.
Çıkacağını zannetmiyorum Netac bilinen bir marka.Selam dostlar. Bahsettiğim m.2 aliexpress den alacağım. Hemen almam lazım. Bi sorun çıkarmı.
vergi vs hesapa katılırsa 240tl ye geliyor diye biliyom uygunSelam dostlar. Bahsettiğim m.2 aliexpress den alacağım. Hemen almam lazım. Bi sorun çıkarmı.
250 gb olanı 220 TL ye geliyor
Alıntıyı görüntüle
M.2 olmak zorunda mı peki?Haklısınız vallaha şimdi aklıma geldi kargo süresi. Bütçe max 300
kendim kullanıyom öneririmHaklısınız vallaha şimdi aklıma geldi kargo süresi. Bütçe max 300
Evet, m.2 ye geçeceğimM.2 olmak zorunda mı peki?
Sanırım bu nvme değil. Okuma yazma hızları normal sata ssd gibikendim kullanıyom öneririm
![]()
Longline 256gb M.2 Sata Ssd 520/420mb/s 2280 Ngff Lng500m2/256gb Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Longline 256gb M.2 Sata Ssd 520/420mb/s 2280 Ngff Lng500m2/256gb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam m.2ssd alacaksanız 480gb altı almayın ve anakartınız ne ?Evet, m.2 ye geçeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım bu nvme değil. Okuma yazma hızları normal sata ssd gibi
yanlış ssd yi atmışımEvet, m.2 ye geçeceğim
DOĞRUSU 2100mb yazma 1300mb okuması var https://www.n11.com/urun/longline-l...1mXHSOri390XlM5hAS0cMz5gYYmDRY7QaAlMYEALw_wcBEvet, m.2 ye geçeceğim