Netflix Hanesi Sorunu!

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
636
arkadaşlar merhaba ben arkadaşımla ortak netflix kullanıyorum ancak ekteki hatayı alıyorum çözümü nedir (arkadaşım ile farklı şehirlerdeyiz)
IMG_6925.jpeg

Bendede olmuştu PC den ve telden girmiştim gecici olarak izleye tıkladım bir daha karşıma çıkmadı

ikinizden birinin çıkması lazım

Bendede olmuştu PC den ve telden girmiştim gecici olarak izleye tıkladım bir daha karşıma çıkmadı
hocam bende şu an tvde telde ve pcde var arkadaşımda sadece pcde var şu anki planımız en fazla aynı anda 2 cihaz izleyebilr şeklinde, plan yükseltsem sorun cozulur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinizden birinin çıkması lazım
neden hocam ortak ödüyoruz?

hocam bende şu an tvde telde ve pcde var arkadaşımda sadece pcde var şu anki planımız en fazla aynı anda 2 cihaz izleyebilr şeklinde, plan yükseltsem sorun cozulur mu

neden hocam ortak ödüyoruz?
Planı yukseltirsen çözülür diye düşünüyorum ben temelde sorunu yaşadım garip şekilde

Telden uygulamayı silip tekrar yükledim diye o karşıma çıktı herhalde

Planı yukseltirsen çözülür diye düşünüyorum ben temelde sorunu yaşadım garip şekilde
hmm ilginç ben şu anda standart planı kullanıyorum ancak eğer sorun plan yükseltince çözülür ise en yükseğe geçecegim.

Telden uygulamayı silip tekrar yükledim diye o karşıma çıktı herhalde
olabilir hocam bende de oldu 14 günden fazla oldu pcde ama hala kullanabiliyorum

Netflix falan hikaye hocam ya büyüsünü kaybetti benim için güzel görünen dizi film yok sıkıcı geliyor

Netflix falan hikaye hocam ya büyüsünü kaybetti benim için güzel görünen dizi film yok sıkıcı geliyor
izlemedigim bir kac dizi vardı onları bitirip bende kapatıcam üyeliği bozdu son zamanlarda

Geri