Netflix, Warner Bross'u Satın Aldı!

Netflixin şaçma sapan woke dizileri ve filmleri daha çok geliyor desene .

İğrenç netflix zihniyeti yüzünden mahvolacak yapımlara yenileri ekleniyor

Arapların alması kadar kötü.

Gelecek olan diziler filmler vs açısından güzel olur.

Koca bir Film dünyası bitiyor...

B*ku yedik, gayi fln geçtim artık Superman hardcore or vanilla izleriz artık 🤣🤣🫠
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir uyarı alırım😂

Benim Tahminim

Kesin %100 seks sahnesi koyacakları:
  • Harley Quinn (zaten Margot Robbie versiyonu bile baya seksiydi, Netflix’te Margot ya da yeni oyuncu fark etmez, baya açık sahne gelir)
  • Poison Ivy (Harley ile lezbiyen ilişki zaten canon, Netflix bunu resmen R-rated yapar)
  • Catwoman (Zoë Kravitz ya da yeni oyuncu, deri kıyafet + yatak sahneleri kesin)
  • Starfire (Teen Titans’tan, zaten kostümü yok denecek kadar az)
  • John Constantine (Keanu Reeves değil, Matt Ryan Reynolds tarzı yeni versiyonu yaparlarsa biseksüel yaparlar, hem kızlarla hem erkeklerle sahne koyarlar)

Yüksek ihtimal gay/lezbiyen yaparlar:
  • Wonder Woman Kesin Gelir ve Herkesin gelmesini destekleyecegi tek karakter XD
  • Batwoman (Kate Kane zaten lezbiyen canon, yeni dizide daha açık sahneler olur)
  • Alan Scott (ilk Green Lantern) – yeni nesil yapımda gay yaparlar (çizgi romanda zaten öyleydi)
  • Tim Drake (Robin) – son yıllarda biseksüel yapıldı, Netflix’te erkek sevgiliyle sahne kesin gelir
  • Midnighter & Apollo – bu ikisi de gay, zaten evli, Netflix bunları “The Boys” tarzı sert +18 yapar

Muhtemelen dokunmazlar (ya da çok az):
  • Superman, Flash (Barry Allen) – çok ikonik ve “aile dostu” imajları var, seks sahnesi koymazlar (en fazla öpüşme)
  • Batman – karanlık olur ama yine de “seks manyağı” yapmazlar, max Selina ile 1-2 sahne
“Eğer bu cevabı okuduğunuzda üzerinden bir yıl veya daha fazla geçmişse, cevap yazarak bana hatırlatın; kaç tanesini doğru tahmin etmişim görelim.”

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,127
Üyeler
185,840
Son üye
enssk
Geri