Netflix, Warner Bross'u Satın Aldı!

Netflixin şaçma sapan woke dizileri ve filmleri daha çok geliyor desene .

İğrenç netflix zihniyeti yüzünden mahvolacak yapımlara yenileri ekleniyor

Gelecek olan diziler filmler vs açısından güzel olur.

Koca bir Film dünyası bitiyor...

B*ku yedik, gayi fln geçtim artık Superman hardcore or vanilla izleriz artık 🤣🤣🫠
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir uyarı alırım😂

Benim Tahminim

Kesin %100 seks sahnesi koyacakları:
  • Harley Quinn (zaten Margot Robbie versiyonu bile baya seksiydi, Netflix’te Margot ya da yeni oyuncu fark etmez, baya açık sahne gelir)
  • Poison Ivy (Harley ile lezbiyen ilişki zaten canon, Netflix bunu resmen R-rated yapar)
  • Catwoman (Zoë Kravitz ya da yeni oyuncu, deri kıyafet + yatak sahneleri kesin)
  • Starfire (Teen Titans’tan, zaten kostümü yok denecek kadar az)
  • John Constantine (Keanu Reeves değil, Matt Ryan Reynolds tarzı yeni versiyonu yaparlarsa biseksüel yaparlar, hem kızlarla hem erkeklerle sahne koyarlar)

Yüksek ihtimal gay/lezbiyen yaparlar:
  • Wonder Woman Kesin Gelir ve Herkesin gelmesini destekleyecegi tek karakter XD
  • Batwoman (Kate Kane zaten lezbiyen canon, yeni dizide daha açık sahneler olur)
  • Alan Scott (ilk Green Lantern) – yeni nesil yapımda gay yaparlar (çizgi romanda zaten öyleydi)
  • Tim Drake (Robin) – son yıllarda biseksüel yapıldı, Netflix’te erkek sevgiliyle sahne kesin gelir
  • Midnighter & Apollo – bu ikisi de gay, zaten evli, Netflix bunları “The Boys” tarzı sert +18 yapar

Muhtemelen dokunmazlar (ya da çok az):
  • Superman, Flash (Barry Allen) – çok ikonik ve “aile dostu” imajları var, seks sahnesi koymazlar (en fazla öpüşme)
  • Batman – karanlık olur ama yine de “seks manyağı” yapmazlar, max Selina ile 1-2 sahne
“Eğer bu cevabı okuduğunuzda üzerinden bir yıl veya daha fazla geçmişse, cevap yazarak bana hatırlatın; kaç tanesini doğru tahmin etmişim görelim.”

İşte bu kötü oldu. Warner Bros kalitesi iyice düşecektir.Ve gerçi arapların alması kadar kötü bir durumdur. Ama keşke WB satılmasaydı. Ben de bir dc fanboyu olarak dc karakterleri maalesef eşcinsel zenci gibi saçmalıklar olacaktır. Ve Warner bros netflix satın almasından sonra umarım batman karakterini bozmazlar ama batman karakterini de yeni filmlerde mahvetme olasılığı yüksektir.Bu arada Batman DC çizgi roman şirketi olarak en çok sevdiğim bir karakterdir.Sadece DC karakterleri değil ve harry potter dizisini de berbat etme olasılığı yüksektir. Ve ayrıca artık HBO yüksek bütçeli game of thrones gibi diziler kaliteli olmayacaktır. HBO dizileri çok kötü olacaktır. HBO kanalının içeriklerini de kötü hale gelecektir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,192
Üyeler
185,848
Son üye
Erenswoxy
Geri