Neler Yeni

Netgsm hakkında bilgisi olan varmı

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
579
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Kutluhan bayrakcı
Arkadaşlar vodafone kullanıyorum. İzmirde yaşıyorum netgsm diye bir operatör gördüm fiyatları baya iyi. Çekme gücü ile ilgili bir bilgisi olan varmı ? Operatör hakkında paylaşabileceğiniz birşeyler varmıdır? Sizce şuan hem fiyat hem çekiş gücü ile en iyi operatör hangisi (faturalı kullanacağım ondada)
 

man a man

80+
Katılım
6 Haziran 2021
Mesajlar
474
Turkcell altyapısını kullandığı için aynı çekim gücüne sahipler. Şu an bildiğim kadarıyla taahhüt sistemi yok istedikleri zaman zam yapabilirler. Yeni hat alacaksan bankalardan gelen sms lerde sorun oluyor

Bi şans verebilirsin diğer firmalara göre gayet ucuz
 

Awsed

80+
Katılım
3 Eylül 2023
Mesajlar
206
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Zeynel Çalık
ilk bir sene zam yapmazlar müşteri çekmek icin. Türkcellin baz istasyonlarını kullanıyorlar sıkıntısız kullanıyorum suanda. basvurular kartın gelmesi falan normalinden uzun sürüyor biraz. yavaş calısıyorlar.
 

Pew Pew

80+ Bronze
Katılım
23 Şubat 2024
Mesajlar
654
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Sitesinde bazı bankalardan sms gelmediği yazıyordu geçen aylarda
 
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
383
Netgsm hatları, internet bankacılığına giriş yaparken bazı bankalar tarafından gönderilen onay-şifre SMS'lerini alamamaktadır. Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, Denizbank, Şekerbank ve Emlak Katılım Bankası entegrasyonlarını yaptıkları için bu bankaların internet bankacılığını kullananlar Netgsm hatlarına onay-şifre SMS'lerini alabilirler. Bunların haricindeki diğer bankalarla entegrasyon sürecimiz devam etmektedir. Entegrasyonlar tamamlandıkça buradan duyurulacaktır. İnternet bankacılığına girişte kullanılan onay-şifre SMS'lerinin haricinde bankaların gönderdikleri diğer SMS'ler gelmektedir.
https://www.netgsm.com.tr/gsm/bireysel/mobil-hat
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
906,976
Mesajlar
8,304,230
Üyeler
140,739
Son üye
riseofdarkness
Top Bottom