Neler Yeni

Öneri NetGsm veya Comnet hangisine geçmeliyim?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Dostum bu kafalardan çıkın canı istediğinde yüksek hız canı istemediğinde düşük hız veriyor gibi bir şeyi inanarak mı söyledin cidden? Speedtest yapabiliyorsun, download esnasında veya dizi,film izlerken sana verdikleri hızı deneyimleyebiliyorsun zaten. Superonline hariç diğer şirketlerin hepsi Türk Telekom altyapısı kullanıyor ve serverları TTnet kadar kaliteli değil. Bu da bulunduğun bölgede kullandığın servis sağlayıcının müşteri sayısı arttıkça çok büyük sorunlar yaşayacağının en büyük sebeplerinden biri. Neyse ben öneride bulunmak için yazdım, konunun tartışma konusuna dönmesini istemem umarım bu sürecin sonunda istediğin hizmeti alabilirsin. :)
Yorumunuz için teşekkürler. Bende tartışmak için yazmadım ama Turkcell kullandığınız için fanboyluk yaptığınızı düşünüp
(yanlış zannettim) diğer İSS'leri görmezden geldiğinizi yani önermediğiniz için sitem ettim. ZAten yazdıklarım doğru. Ama kendimi yanlış açıklamışım onu düzelteyim. Canı istediğinde veriyor derken bazı aylarda 1000 mbps yapıyor. Yani her zaman 1000 mbps kullanmıyorsunuz, onu kastettim. Speedtest'i zaten biliyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Umarım iyi bir İSS bulurum. Sizin benden de iyi internetiniz var. Onda şüphem yok. Turkcell kalitesini tartışmam zaten. Turkcell iyi ama kazık demişim. Normalde 100 mbps fiber olanları bazen 1000 yapıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GSM şirketi ayrıca paketleri bayağı ucuz.
Hem internet hem gsmini kullanıyorum.
Az şikayet var şu anda.
Sıkıntı yok.
Hocam banka kısıtlaması var diyorlar GSM için. Doğru mu?
Ve az şikayet var dediniz. Ne şikayetidir bu. Yani siz mi şikayet ediyorsunuz yoksa Şikayet sayısı az diye mi söylediniz?

DogancanYr

80+ Bronze
Yorumunuz için teşekkürler. Bende tartışmak için yazmadım ama Turkcell kullandığınız için fanboyluk yaptığınızı düşünüp
(yanlış zannettim) diğer İSS'leri görmezden geldiğinizi yani önermediğiniz için sitem ettim. ZAten yazdıklarım doğru. Ama kendimi yanlış açıklamışım onu düzelteyim. Canı istediğinde veriyor derken bazı aylarda 1000 mbps yapıyor. Yani her zaman 1000 mbps kullanmıyorsunuz, onu kastettim. Speedtest'i zaten biliyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Umarım iyi bir İSS bulurum. Sizin benden de iyi internetiniz var. Onda şüphem yok. Turkcell kalitesini tartışmam zaten. Turkcell iyi ama kazık demişim. Normalde 100 mbps fiber olanları bazen 1000 yapıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam banka kısıtlaması var diyorlar GSM için. Doğru mu?
Ve az şikayet var dediniz. Ne şikayetidir bu. Yani siz mi şikayet ediyorsunuz yoksa Şikayet sayısı az diye mi söylediniz?
Kayıt ol tuşuna bas, söylüyor hangi bankalar olduğunu.
Bende sorun yok şikayet konusunda, zaten boş şikayet onlar.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Kayıt ol tuşuna bas, söylüyor hangi bankalar olduğunu.
Bende sorun yok şikayet konusunda, zaten boş şikayet onlar.
Tamam teşekkürler. Netgsm şikayetvar'da daha iyi puana sahip. Comnet çok kötü ''şikayetvar'da'' ama herkes onu öneriyor. Bilmiyorum çok kararsızım. GSM olarak geçemem çünkü yeni 1 senelık faturalı tarife yaptım. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

xTURANN

80+ Silver
Comnet'in forumda çok büyük bir konusu var, onu bulup bi göz atmanızı öneririm. 2025'e 3 ay kalmışken, hizmetlerini düzeltmiş durumda mı bilmem ama öncesinde yaptıkları aşırı kötü bir durum. Araştırdığım dönem o konuya denk geldim, comnet'in şubesi olduğu ilde yaşamam öyle diyim sana.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Comnet'in forumda çok büyük bir konusu var, onu bulup bi göz atmanızı öneririm. 2025'e 3 ay kalmışken, hizmetlerini düzeltmiş durumda mı bilmem ama öncesinde yaptıkları aşırı kötü bir durum. Araştırdığım dönem o konuya denk geldim, comnet'in şubesi olduğu ilde yaşamam öyle diyim sana.
Zaten ben ev interneti diye konu açtım. Ne ara GSM geçtik bilmiyorum :D. Her neyse yorumunuz için teşekkürler. Comnet'e bu forumda bakarken tuzak olduğunu (üyelerin ref vererek insanları çektiklerini ve 10 kişiden 7 sinin kötü dediğini gördüm) ve kötü bir firma olduğunu söylediler. Yine de insanlara güvenmek yerine, toplu konuların hepsine bakıp öyle geçeceğim. Baktım aklımda sorular var, Netspeed düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Zaten ben ev interneti diye konu açtım. Ne ara GSM geçtik bilmiyorum :D. Her neyse yorumunuz için teşekkürler. Comnet'e bu forumda bakarken tuzak olduğunu (üyelerin ref vererek insanları çektiklerini ve 10 kişiden 7 sinin kötü dediğini gördüm) ve kötü bir firma olduğunu söylediler. Yine de insanlara güvenmek yerine, toplu konuların hepsine bakıp öyle geçeceğim. Baktım aklımda sorular var, Netspeed düşünüyorum.
gibirnet, netspeed, comnet benim deneyimlediklerim. diğerlerinde bir sorun yaşamadım. comnete de fiber altyapı geldiği için geçtim daha 1 hafta oldu. şimdilik bir sorun yaşamadım. bir de şunu unutmayın, Türkiye'de internet biraz şans işi. benim iyi dediğim firma başka yerde kötü hizmet verebiliyor veya başkası için iyi olan firma benim konumumda kötü olabiliyor. bol şans.

Top Bottom