- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumunuz için teşekkürler. Bende tartışmak için yazmadım ama Turkcell kullandığınız için fanboyluk yaptığınızı düşünüpDostum bu kafalardan çıkın canı istediğinde yüksek hız canı istemediğinde düşük hız veriyor gibi bir şeyi inanarak mı söyledin cidden? Speedtest yapabiliyorsun, download esnasında veya dizi,film izlerken sana verdikleri hızı deneyimleyebiliyorsun zaten. Superonline hariç diğer şirketlerin hepsi Türk Telekom altyapısı kullanıyor ve serverları TTnet kadar kaliteli değil. Bu da bulunduğun bölgede kullandığın servis sağlayıcının müşteri sayısı arttıkça çok büyük sorunlar yaşayacağının en büyük sebeplerinden biri. Neyse ben öneride bulunmak için yazdım, konunun tartışma konusuna dönmesini istemem umarım bu sürecin sonunda istediğin hizmeti alabilirsin.
(yanlış zannettim) diğer İSS'leri görmezden geldiğinizi yani önermediğiniz için sitem ettim. ZAten yazdıklarım doğru. Ama kendimi yanlış açıklamışım onu düzelteyim. Canı istediğinde veriyor derken bazı aylarda 1000 mbps yapıyor. Yani her zaman 1000 mbps kullanmıyorsunuz, onu kastettim. Speedtest'i zaten biliyorum. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Umarım iyi bir İSS bulurum. Sizin benden de iyi internetiniz var. Onda şüphem yok. Turkcell kalitesini tartışmam zaten. Turkcell iyi ama kazık demişim. Normalde 100 mbps fiber olanları bazen 1000 yapıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam banka kısıtlaması var diyorlar GSM için. Doğru mu?GSM şirketi ayrıca paketleri bayağı ucuz.
Hem internet hem gsmini kullanıyorum.
Az şikayet var şu anda.
Sıkıntı yok.
Ve az şikayet var dediniz. Ne şikayetidir bu. Yani siz mi şikayet ediyorsunuz yoksa Şikayet sayısı az diye mi söylediniz?