daha çok konu çalış ve daha fazla paragraf çöz ve bol bol kitap oku paragraf için. ayrıca emin olmadığın soruları boş bırak yanlışların da netlerini düşürüyor.14 net oluo her denemede bazen 22 oluo ne yapicam hiç yukselmio soru da çözüyorum olmuo
Yok sallamiyorum yapamadiysam boş birakiyorumyapamadıklarını öğreniyor musun ?
az işaretledim diye salladığın oluyor mu
Kaç sayfa kitap okunmalı gündedaha çok konu çalış ve daha fazla paragraf çöz ve bol bol kitap oku paragraf için. ayrıca emin olmadığın soruları boş bırak yanlışların da netlerini düşürüyor.
bn kitap okumuyorum hobi dışında bn lgs ye gircem soru çözmek daha verimli kafa dağıtmak için hikaye falanYok sallamiyorum yapamadiysam boş birakiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç sayfa kitap okunmalı günde
Hocam tüm dersleri geçtim, Türkçe de o kadar düşük nasıl net yapıyorsun? Acilen paragraf çözmeye başla. Benim TYT netlerim 60 civarında. Okuduğunu mu anlamıyorsun yoksa dikkatin mi dağılıyor? Acilen matematikte çözmen gerek. Diğer dersler için YouTube'dan destek almayı ihmal etme.14 net oluo her denemede bazen 22 oluo ne yapicam hiç yukselmio soru da çözüyorum olmuo
20 30 sayfa yeterli.Yok sallamiyorum yapamadiysam boş birakiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç sayfa kitap okunmalı günde
bu saatten sonra asla kitap okuma yapman gereken günde 25 30tane paragraf çözmek sınava kadar her gün cozeceksin yok bugün cozmeuim iyi değilim yok bugün pazar cozmeuim demiceksin her gün haftanın 7gunu boyunca mutlaka paragrafın çözüp konu çalışman gerek14 net oluo her denemede bazen 22 oluo ne yapicam hiç yukselmio soru da çözüyorum olmuo
Kaçıncı sınıfsın ?14 net oluo her denemede bazen 22 oluo ne yapicam hiç yukselmio soru da çözüyorum olmuo
Ben ilk dönem 5 paragraf çözdüm ama netlerim aynıydı. İkinci dönem hiç çözmedim yine aynıydı netlerim. Ama benim sınav senesi öncesi kitap okuma alışkanlığım vardı o alışkanlığım çok şey kazandırdı. Bol bol denemeye gir çöz. Paragraf kitabı çöz süre tutarak en azından hızlanırsın. Diğerleri zaten yorum genelde. Fen de ise temelin olmalı. Polislik filan mi istiyorsun14 net oluo her denemede bazen 22 oluo ne yapicam hiç yukselmio soru da çözüyorum olmuo