Neler Yeni

Öneri NetSpeed mi Millenicom mu ?

NetSpeed mi Millenicom mu ?

• Netspeed 75 Mbps 94 TL (Alabileceğim 51 Mbps)

Oylar: 15 50.0%
  • Millenicom 35 Mbps 85 TL

Oylar: 15 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    30

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
TurkNet kullanıyor.

Milleni almanız daha iyi olur.
Bu durumda NetSpeed daha avantajlı gibi ben de Millenicom önerdim ama arkadaşa kalmış. Bu arada Millenicom geçersen alttaki rehberimi tamamen oku belgeler de falan hata olmasın.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bu durumda NetSpeed daha avantajlı gibi ben de Millenicom önerdim ama arkadaşa kalmış. Bu arada Millenicom geçersen alttaki rehberimi tamamen oku belgeler de falan hata olmasın.
Şöyle söyleyeyim. Altyapı sorgulamalar genelde hattın maksimum hızının biraz altını gösterir bu da BBK Sorgulama üzerinde belirtilen profildir mesela benim hattım 130Mbps destekliyor ama sorgulamada 85Mbps çıkıyor.
Eğer hattı desteklerse tt ile iletişime geçip birr ihtimal o hızı alabilir. Ama hattı da altyapı gibi 51Mbps destekli ise ve aynı benim gibi zayıflama vb. kötü ek varsa hat yüke binecek ve aynı bende geçende olduğu gibi çökecek. Sonra işte arıza kaydı açacak TT Hızını sabitleyecek sonra ekip gelecek iç tesisata bakacak uzaktan falan ohooh.
Yani hattın desteğini tam anlamıyla görmeden o hızları almak biraz riskli gibi. Ben aldıysam hattım desteklediği için aldım. Benim hattım gerçekten 85Mbps destekli olsaydı o zaman 50Mbps kullanmaya devam ederdim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Şöyle söyleyeyim. Altyapı sorgulamalar genelde hattın maksimum hızının biraz altını gösterir bu da BBK Sorgulama üzerinde belirtilen profildir mesela benim hattım 130Mbps destekliyor ama sorgulamada 85Mbps çıkıyor.
Eğer hattı desteklerse tt ile iletişime geçip birr ihtimal o hızı alabilir. Ama hattı da altyapı gibi 51Mbps destekli ise ve aynı benim gibi zayıflama vb. kötü ek varsa hat yüke binecek ve aynı bende geçende olduğu gibi çökecek. Sonra işte arıza kaydı açacak TT Hızını sabitleyecek sonra ekip gelecek iç tesisata bakacak uzaktan falan ohooh.
Yani hattın desteğini tam anlamıyla görmeden o hızları almak biraz riskli gibi. Ben aldıysam hattım desteklediği için aldım. Benim hattım gerçekten 85Mbps destekli olsaydı o zaman 50Mbps kullanmaya devam ederdim.
Bende de 60 gösteriyor ama galiba 80 falan destekliyor ben yine de garanti olsun diye 50 de kaldım fiber gelince 100 e geçecem.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yani Milleni 35 Mbps al diyorsun ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Netspeed'in upluadı kaç 10 tl fazla vereceksin ama upluadda önemli.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
8 ama upload ile pek bir işim yok.
Bana düşük ping ve stabil ve yüksek bir download lazım.
Yeri geldiğinde upluad da pingi etkiliyor ama 5 üstünde çok bir fark edeceğini sanmam. Stabil ve yüksek bir hız arıyorsanız bence komşularınıza sorun hangi sağlayıcıyı kullandıklarını. Çünkü biz burada ne dersek diyelim sizin altyapınız farklı olacak.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yeri geldiğinde upluad da pingi etkiliyor ama 5 üstünde çok bir fark edeceğini sanmam. Stabil ve yüksek bir hız arıyorsanız bence komşularınıza sorun hangi sağlayıcıyı kullandıklarını. Çünkü biz burada ne dersek diyelim sizin altyapınız farklı olacak.
Çoğu Superbox ve TT kullanıyor zaten 6 daire bina.
Şu an TT 16/3 ADSL var bizde pingleri az çok iyi ama download yetmiyor.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Çoğu Superbox ve TT kullanıyor zaten 6 daire bina.
Millenicom yanlış bilmiyorsam TT'nin altyapısını kullanıyor. Komşularınızda altyapıyla ilgili bir sorun yoksa millenicomda da olacağını sanmıyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Millenicom yanlış bilmiyorsam TT'nin altyapısını kullanıyor. Komşularınızda altyapıyla ilgili bir sorun yoksa millenicomda da olacağını sanmıyorum.
TT altyapısı var zaten ama ben yüksek download istiyorum 2-3 kişi girince çile çektirmesin.
Ayda 15 TL fazla verip Millenicom değer mi dersin ?

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Arkadaşlar altyapım Maks 51 Mbps destekliyor.
Benim için Ping ve Download oranlarının stabilliği önemli.
Türk Telekom altyapısı var.
Kullanacağım modem TT'nin verdiği VMG3312-B10B modeli VDSL destekli.
Tecrübeleriniz ve önerileriniz benim için çok önemli.
Ben NetSpeed'e daha sıcak bakıyorum.
Yüksek ve stabil bir Download istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@alpolojix / Leroxy @LordHasan
Kanka netspeed denyimim var sana yardımcı olayım

ben tt'den geçtim netspeed'e gayet güzel ama şu sorun oldu 1 kereye mahsus yanlışlıkla fatura kesiler sonra o iptal oldu onun dışında internet iyi ama ben millenicom tavsiye ederim ben internet'imi yaptırma kararı almıştım ev tesaisatım sorunluydu iletişime geçtik tt gelip bakmış burada fakat bizi aradıklarında başka biri çıkıyormuş istanbuldan bir kişi çıkıyormuş biz çanakkaledeyiz ynalış numara vermişler tek sorunum bu oldu benim

Ama ben sana Millenicom öneririm ama sen bilirsin Netspeed'de güzel

Top Bottom