Netspeed kullanıcısı daha cok değil. milleni 300bin+ Abonesi var. Ve tahhüütsüzde 3 ayda 1 firma değiştirilmekte btk gereği. Yanlış bilgi vermeyin.NetSpeed kullanıcısı daha çok. Yorumları da ona rağmen iyi. Zamanında bende kullanmıştım, memnundum. Sanırım zaten ikisinde de taahhüt yok. Bir sorun olduğunda kapatır başka sağlayıcıya geçersin.
Türk Telekom yeni zam açıkladı, tüm firmalar bir tur daha zam yapacak. Şu an bile pahalılar yeni zamda ne olur düşünemiyorum.Merhaba arkadaşlar, İSS değişikliği yapacağım İstanbul Küçükçekmece'de ikamet ediyorum. Millenicom mu bağlatmam doğru olur NetSpeed mi?
İkisinide kullandım, netspeed müşteri hizmetleri olarak daha iyiMerhaba arkadaşlar, İSS değişikliği yapacağım İstanbul Küçükçekmece'de ikamet ediyorum. Millenicom mu bağlatmam doğru olur NetSpeed mi?
Bence ikisinide boşver, taahhütlü bir firmaya geçİkisinide kullandım, netspeed müşteri hizmetleri olarak daha iyi
Altyapınla alakalıdırMillenicom kullanıyorum iyi güzel hoş ama ping değerleri nedense bende biraz yüksek arkadaşlarım oyunlarda 10 20 alırken benim 40 aldığım zamanlar oluyor.
35lik pakette 55 download 23 upload alıyorum ama dediğiniz gibi altyapı sıkıntısı da olabilir.Bence ikisinide boşver, taahhütlü bir firmaya geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Altyapınla alakalıdır
Merak ettim de şehir, altyapı türü ve hangi oyun sunucusu olduğunu söylerseniz karşılaştırma yapabilir miyiz hocam?Millenicom kullanıyorum iyi güzel hoş ama ping değerleri nedense bende biraz yüksek arkadaşlarım oyunlarda 10 20 alırken benim 40 aldığım zamanlar oluyor. (Müşteri hizmetleri de o kadar iyi denemez sıkıntı var diyince reset atın diyorlar genelde.)
alt yapı türü vdsl falan mı oluyor şehir çanakkale oyun valorantMerak ettim de şehir, altyapı türü ve hangi oyun sunucusu olduğunu söylerseniz karşılaştırma yapabilir miyiz hocam?
Çanakkale edirneye daha yakın hocam fixnet yonelebilirsin. İst pop firma yonelirsen edirne pop'a göre pingin artıcaktır.alt yapı türü vdsl falan mı oluyor şehir çanakkale oyun valorant
Ben İstanbul VDSL'deyim de senin de 10-12 ms geçmemesi gerek hocam, Wifi'da mısın?alt yapı türü vdsl falan mı oluyor şehir çanakkale oyun valorant