Neler Yeni

NetSpeed mi Millenicom mu?

ATAMAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mehmet Ataman
Merhaba arkadaşlar, İSS değişikliği yapacağım İstanbul Küçükçekmece'de ikamet ediyorum. Millenicom mu bağlatmam doğru olur NetSpeed mi?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Yunus Şahin
NetSpeed kullanıcısı daha çok. Yorumları da ona rağmen iyi. Zamanında bende kullanmıştım, memnundum. Sanırım zaten ikisinde de taahhüt yok. Bir sorun olduğunda kapatır başka sağlayıcıya geçersin.

etnetalw

80+ Bronze
NetSpeed kullanıcısı daha çok. Yorumları da ona rağmen iyi. Zamanında bende kullanmıştım, memnundum. Sanırım zaten ikisinde de taahhüt yok. Bir sorun olduğunda kapatır başka sağlayıcıya geçersin.
Netspeed kullanıcısı daha cok değil. milleni 300bin+ Abonesi var. Ve tahhüütsüzde 3 ayda 1 firma değiştirilmekte btk gereği. Yanlış bilgi vermeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular 260TL Fiber 100mbps
https://netspeed.com.tr/kampanyalar/fiber-tarifeler 228TL Fiber 100mbps
https://www.fixnet.com.tr/evinterneti 219.90TL Fiber 200Mbps
Paket olarak daha iyi olan ve daha eskiden beri bu sektorde olan ve looking glassı olan ve e-devlet ile abonelik imkanı ve daha az şikayeti olan fixneti öneririm. Her operatore zam bekleniyor bir kaç ay içinde gelebilir bilginiz olsun.
https://lg.fixnet.com.tr/cgi-bin/bgplg?cmd=traceroute&req= Fixnet sunucularından aldığı ping değerleri
Milleni abonesiyim bu arada kendim 260tl ödüyorum ondan belirtim. Eskisi gibi pingleri iyi değil 2 firmada yurtdışı tt routing sağlamakta. Önerim alternatif routingli networkü iyi olan sağlıyıcı geçin derim.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Merhaba arkadaşlar, İSS değişikliği yapacağım İstanbul Küçükçekmece'de ikamet ediyorum. Millenicom mu bağlatmam doğru olur NetSpeed mi?
Türk Telekom yeni zam açıkladı, tüm firmalar bir tur daha zam yapacak. Şu an bile pahalılar yeni zamda ne olur düşünemiyorum.

YazılımKafa

80+ Gold
İkisinide kullandım, netspeed müşteri hizmetleri olarak daha iyi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Millenicom kullanıyorum iyi güzel hoş ama ping değerleri nedense bende biraz yüksek arkadaşlarım oyunlarda 10 20 alırken benim 40 aldığım zamanlar oluyor. (Müşteri hizmetleri de o kadar iyi denemez sıkıntı var diyince reset atın diyorlar genelde.)

YazılımKafa

80+ Gold

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Bence ikisinide boşver, taahhütlü bir firmaya geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapınla alakalıdır
35lik pakette 55 download 23 upload alıyorum ama dediğiniz gibi altyapı sıkıntısı da olabilir.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Millenicom kullanıyorum iyi güzel hoş ama ping değerleri nedense bende biraz yüksek arkadaşlarım oyunlarda 10 20 alırken benim 40 aldığım zamanlar oluyor. (Müşteri hizmetleri de o kadar iyi denemez sıkıntı var diyince reset atın diyorlar genelde.)
Merak ettim de şehir, altyapı türü ve hangi oyun sunucusu olduğunu söylerseniz karşılaştırma yapabilir miyiz hocam?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence 2 yıl taahhütlü TT geçilebilir. Yıl sonuna kadar hepsi 300-400 arası olur aylık.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Merak ettim de şehir, altyapı türü ve hangi oyun sunucusu olduğunu söylerseniz karşılaştırma yapabilir miyiz hocam?
alt yapı türü vdsl falan mı oluyor şehir çanakkale oyun valorant

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
alt yapı türü vdsl falan mı oluyor şehir çanakkale oyun valorant
Ben İstanbul VDSL'deyim de senin de 10-12 ms geçmemesi gerek hocam, Wifi'da mısın?
1687609773407.png

Top Bottom