Neler Yeni

Netspeed ne kadar hız alırım?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
dışarıdan kutuya kutudan sana fiber kablo ile geliyor, fiber kablo ont cihazına giriyor ont cihazından normal dsl çıkış ile modeme geliyor
Şey sıkıntı yani eve sokacak ya modemin olduğu yer koridorun sonunda oraya kadar kablo mu çekilecek?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Modemin olduğu yer sabit bir yer değil ki. Fiber kablo koridorun başında ise modemi oraya taşırsınız olur biter yani 😀
Hocam ben bilgisayarıma ethernetle bağlıyorumda ondan söyledim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Mesela şu an adsl internetimde priz gibi bir şeyden çıkıyor o kablo bu direk dışarıdan mı gelicek?
Elektrik tesisatından falan bir şekilde eve sokuyorlar onu. Abonelik alınca kuruluma gelen ekip halleder onu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben bilgisayarıma ethernetle bağlıyorumda ondan söyledim.
Cidden çok uzaksa oraya kadar çekemeyebilirler. Fiber kabloya ekleme yapılamaz çünkü kapının önünde fotoğrafını attığın kablo sizin evin kablosuyla o kablonun boyu yettiği kadar uzağa çekebilirsiniz.

Pek sorun olmaz bence, en kötü ihtimalle benim gibi 10m Ethernet alıp evin diğer ucuna çekersiniz 😅

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Elektrik tesisatından falan bir şekilde eve sokuyorlar onu. Abonelik alınca kuruluma gelen ekip halleder onu.
Hocam merak ettiğimden soruyorum siz ne kullanıyorsunuz ve netspeed nasıldır sizce ben TT adsl kullanıyordum fiber gelince netspeede geçmek istedim sizce iyi midir?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam merak ettiğimden soruyorum siz ne kullanıyorsunuz ve netspeed nasıldır sizce ben TT adsl kullanıyordum fiber gelince netspeede geçmek istedim sizce iyi midir?
ben kendim 2 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım, 104tl fatura geldi bu ay, 100mbps VDSL kullanıyorum.
Davet kodu isterseniz verebilirim.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben Superonline kullanıyorum, evime tek FTTH çeken firma o çünkü 😀

Türk Telekom’un FTTB si var bizde ve bir ara kullandık stabilitesi hiç iyi değildi kopma yapıyordu.

Netspeed, Millenicom falan gibi tüm firmalara bakın hangisi ucuzsa alın, birkaçını denedim cidden hepsi birbirinin kopyası. Sorun yaşamazsanız iyiler ama sorun çözme konusunda hepsi zayıf. Netspeed ile deneyimim de pek iyi değildi açıkçası. İyi ki taahhüt istemiyorlar da sıkıntı yaşarsan iptal şansı oluyor 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,246
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom