silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
(GPON) ibaresi FTTH oluyor. Kablodan anlamıştım zaten ama burada da gözüküyormuş.
(GPON) ibaresi FTTH oluyor. Kablodan anlamıştım zaten ama burada da gözüküyormuş.
dışarıdan kutuya kutudan sana fiber kablo ile geliyor, fiber kablo ont cihazına giriyor ont cihazından normal dsl çıkış ile modeme geliyor
Şey sıkıntı yani eve sokacak ya modemin olduğu yer koridorun sonunda oraya kadar kablo mu çekilecek?dışarıdan kutuya kutudan sana fiber kablo ile geliyor, fiber kablo ont cihazına giriyor ont cihazından normal dsl çıkış ile modeme geliyor
her türlü kablo gelmesi lazım modeme zatenŞey sıkıntı yani eve sokacak ya modemin olduğu yer koridorun sonunda oraya kadar kablo mu çekilecek?
Mesela şu an adsl internetimde priz gibi bir şeyden çıkıyor o kablo bu direk dışarıdan mı gelicek?her türlü kablo gelmesi lazım modeme zaten
Modemin olduğu yer sabit bir yer değil ki. Fiber kablo koridorun başında ise modemi oraya taşırsınız olur biter yaniŞey sıkıntı yani eve sokacak ya modemin olduğu yer koridorun sonunda oraya kadar kablo mu çekilecek?
Hocam ben bilgisayarıma ethernetle bağlıyorumda ondan söyledim.Modemin olduğu yer sabit bir yer değil ki. Fiber kablo koridorun başında ise modemi oraya taşırsınız olur biter yani
ekipler halledeler onuMesela şu an adsl internetimde priz gibi bir şeyden çıkıyor o kablo bu direk dışarıdan mı gelicek?
Elektrik tesisatından falan bir şekilde eve sokuyorlar onu. Abonelik alınca kuruluma gelen ekip halleder onu.Mesela şu an adsl internetimde priz gibi bir şeyden çıkıyor o kablo bu direk dışarıdan mı gelicek?
Cidden çok uzaksa oraya kadar çekemeyebilirler. Fiber kabloya ekleme yapılamaz çünkü kapının önünde fotoğrafını attığın kablo sizin evin kablosuyla o kablonun boyu yettiği kadar uzağa çekebilirsiniz.Hocam ben bilgisayarıma ethernetle bağlıyorumda ondan söyledim.
Hocam merak ettiğimden soruyorum siz ne kullanıyorsunuz ve netspeed nasıldır sizce ben TT adsl kullanıyordum fiber gelince netspeede geçmek istedim sizce iyi midir?Elektrik tesisatından falan bir şekilde eve sokuyorlar onu. Abonelik alınca kuruluma gelen ekip halleder onu.
ben kendim 2 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım, 104tl fatura geldi bu ay, 100mbps VDSL kullanıyorum.Hocam merak ettiğimden soruyorum siz ne kullanıyorsunuz ve netspeed nasıldır sizce ben TT adsl kullanıyordum fiber gelince netspeede geçmek istedim sizce iyi midir?
verin hocam yarın ararım geçiş işlemleri için zatenben kendim 2 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım, 104tl fatura geldi bu ay, 100mbps VDSL kullanıyorum.
Davet kodu isterseniz verebilirim.
Ben Superonline kullanıyorum, evime tek FTTH çeken firma o çünküHocam merak ettiğimden soruyorum siz ne kullanıyorsunuz ve netspeed nasıldır sizce ben TT adsl kullanıyordum fiber gelince netspeede geçmek istedim sizce iyi midir?