Oguz... 80+ Bronze Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1,214 9 Nisan 2025 #14 2-3 aydır netspeed böyle önceden normaldi başvurdum düzelme falan yok.
E ESHLON 80+ Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 97 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim ESHLON 10 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 valla düzeltmeye çalışıyoruz diyorlar Kaç sene turknet kullandım pc modem kablo her şey aynıydı ama böyle bir şey yoktu
valla düzeltmeye çalışıyoruz diyorlar Kaç sene turknet kullandım pc modem kablo her şey aynıydı ama böyle bir şey yoktu
TRecoN 80+ Bronze Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 729 Dahası Reaksiyon skoru 261 Yaş 24 Konum Ümraniye/ İSTANBUL İsim Aytaç Şükrü YALÇIN Bugün, 00:01 #16 ESHLON yazmış: Valorant Alıntıyı görüntüle Google a Alıntıyı görüntüle Aynı adreste paket kaybı var neden oluyor sizce Devamı için tıklayın... Bunlara nereden nasıl bakıyorsun. Bende 3 yıldır milllenicom kullanıyorum. 590 TL yaptılar. Bu ay sonu netpeede geçicem. saha dolabına çok yakınım o yüzden 60-80 arası alıyorum. ping 4 ms millenicomda şu anda. ama netspeede geçmeden önce hangi testler yapayım karşılaştırmak için.
ESHLON yazmış: Valorant Alıntıyı görüntüle Google a Alıntıyı görüntüle Aynı adreste paket kaybı var neden oluyor sizce Devamı için tıklayın... Bunlara nereden nasıl bakıyorsun. Bende 3 yıldır milllenicom kullanıyorum. 590 TL yaptılar. Bu ay sonu netpeede geçicem. saha dolabına çok yakınım o yüzden 60-80 arası alıyorum. ping 4 ms millenicomda şu anda. ama netspeede geçmeden önce hangi testler yapayım karşılaştırmak için.