Netspeed’e geçilirmi

Reaksiyon skoru
2
Şuan millenicom kullanıyorum gelecek ay 50 mbps download aldığım tarifemin 590 TL olacağı hakkında bir mesaj aldım farklı Ve uygun fiyatlı bir iss arayışına çıktım evimde altyapı kötü 50 mbps türktelekom altyapısı var ortalama 20-30 mbps alıyorum o altyapıda millenicom kullanıyorum netspeed’e geçiş yaparsam internet hızım negatif yönde değişirmi Ping yaşarmıyım
Not:şuanki internet hızından memnunum sadece aynı hızı korumak istiyorum başka bir firmaya geçişte

Netspeed yerine daha ucuza TurkNet varken geçilmez.

Ortalama 20 30 aldığın altyapıda neden 50 kullanmak için çabalıyorsun onu anlamadım ayrıyeten kablonet üzerinden adres sorgulayıp maks ne veriyor ona bak istersen bir de

Netspeed yerine daha ucuza TurkNet varken geçilmez.
Hocam 50 mbps download 15 mbps upload paketi 500 TL gözüküyor frenim bilmediğim farklı bir fiyat politikasımı var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalama 20 30 aldığın altyapıda neden 50 kullanmak için çabalıyorsun onu anlamadım ayrıyeten kablonet üzerinden adres sorgulayıp maks ne veriyor ona bak istersen bir de
Hocam 35 mbps varsa onada geçerim genelde 16 ve 50 oluyor sağlayıcılarda 35 mbps paketi varsa onu seçerim zaten altyapım 50 mbps gözüküyor,zaten kurulum yapan teknik servis hat uzaklığından dolayı 50 mbps’in saglıklı ve stabil olmadıgını 30 civarına çekmenin daha iyi olduğunu söylemişti

Nedenini vs belirtirmisiniz hocam sadece geçilmez diyince insan neden arıyor?

Hocam 50 mbps download 15 mbps upload paketi 500 TL gözüküyor frenim bilmediğim farklı bir fiyat politikasımı var?

Hocam 35 mbps varsa onada geçerim genelde 16 ve 50 oluyor sağlayıcılarda 35 mbps paketi varsa onu seçerim zaten altyapım 50 mbps gözüküyor,zaten kurulum yapan teknik servis hat uzaklığından dolayı 50 mbps’in saglıklı ve stabil olmadıgını 30 civarına çekmenin daha iyi olduğunu söylemişti

Nedenini vs belirtirmisiniz hocam sadece geçilmez diyince insan neden arıyor?

1- Kullanmadım.
2- Kullananlardan hiç övgü dolu sözler duymadım.
3- Daha bilindik ve güvenilir markalar varken neden böyle abuk subuk markalara yöneliyorsunuz?
4- Stabil internet istiyorsunuz fakat alt yapısını başka firmadan alan enteresan markalara yöneliyorsunuz?
5- Şu anda en stabil internet veren firmalar TurkTelekom ve TurkNet.

1- Kullanmadım.
2- Kullananlardan hiç övgü dolu sözler duymadım.
3- Daha bilindik ve güvenilir markalar varken neden böyle abuk subuk markalara yöneliyorsunuz?
4- Stabil internet istiyorsunuz fakat alt yapısını başka firmadan alan enteresan markalara yöneliyorsunuz?
5- Şu anda en stabil internet veren firmalar TurkTelekom ve TurkNet.
Tamamen fiyat genel olarak 30 mbps’in üzerine çıkmayacağım bir iss’ye neden 500 TL bayılmak isteyeyim hocam bende türknet’e geçmek isterdim fakat 100 mbps alan adamla aynı fiyatı ödeyip 30-40 mbps almak saçma geliyor açıkçası

Tamamen fiyat genel olarak 30 mbps’in üzerine çıkmayacağım bir iss’ye neden 500 TL bayılmak isteyeyim hocam bende türknet’e geçmek isterdim fakat 100 mbps alan adamla aynı fiyatı ödeyip 30-40 mbps almak saçma geliyor açıkçası

50 hıza 360 ödüyorum.

1 yıl kadar bir süre netspeed vdsl kullandım. bir sorun yaşamadım. müş. hiz. gayet bilgili kişilerdi. alt yapın max 50 destekli ancak 20 mbps alıyorsan ve netspeed e geçiş yaparsan 319 tl olan Net Fast 35 isimli tarifeyi kullanabilirsin. bazı sebeplerden dolayı türk telekom a geçiş yapmak zorunda kalmıştım. şimdi sözleşmemin bitmesini bekliyorum. sözleşmem bitince ya netspeed ya turknet e geçiş yapacağım.

fiber için not : netspeed de fiber kullanırsanız tarife ücretine ek olarak 50 tl modem kira bedeli alıyor, turknet te kira bedeli yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,779
Üyeler
174,783
Son üye
Aynur7272
Geri