🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

Beyler sayfa yorumlarını takip eden arkadas ozetleyebilir mi? Bilgi akisinda son durum ozellikler vss
LG IPS Panel, 128 dimming zone, ses seviyesi %100 çıkıyor fakat %25-30 üzerine çıkamazsınız aşırı güçlü ses sistemi. priz den ilk gücü verdiğinizde tamamen arayüzün gelmesi tam 35 saniye sürüyor, uyku modundan uyandırma 5-10 saniye, kanallar arası gecikme 2-3 saniye çok takılacak bir şey değil, 2. HDMI soketinde eARC mevcut, kanal veya video yüklemesi (internet hızına bağlı) gerçekleştikten sonra takılma olmuyor, arayüz de gezinirken ani geçişlerde hafif kasılmalar oluyor narin geçiniz. 2GB ROM ve 5GB Depolama mevcut, Panel gündüzleri yansıma yapabiliyor o yüzden görüntü ayarlarından panelin arka aydınlatma seviyesini %80 üzerine çıkarmak gerekebilir, geceleri ışık sızması veya parlamalar görünmüyor siyahlar olduğu gibi siyah görünüyor. 3 Gün de anca bu kadar deneyim kazandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_4.webp

Güç ünitesi ve anakart ayrı pcb de yer alıyor eğer arıza olursa tek bir pcb onarımı veya değişimi rahatça gerçekleşir.
Screenshot_5.webp

İşlemcisi
Screenshot_7.webp

Anakart

Son düzenleme:
Beyler dun gece yazdim ama goren olmadi galiba sizce Alınır mı? hi level dan gecicem genel gunluk kullanim olucak butce bunu bile zorluyor gibi bisey ama bi 3 5 ay beklersem baska tabi sizce Alınır mı? bekliyeyimmi

Beyler dun gece yazdim ama goren olmadi galiba sizce Alınır mı? hi level dan gecicem genel gunluk kullanim olucak butce bunu bile zorluyor gibi bisey ama bi 3 5 ay beklersem baska tabi sizce Alınır mı? bekliyeyimmi
Bence almalısın bu fiyata böylesini bulmak biraz zor

çok zorluyorsa 55inch olanın eksikliklerine katlanıp onu da alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,739
Üyeler
184,344
Son üye
boraannnnn
Geri