Jugujugule
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
iş görürmü hocam bu yaO zaman hocam şundan aldık sjsjsjsksks.
iş görürmü hocam bu yaO zaman hocam şundan aldık sjsjsjsksks.
Valla bilmiyorum ki hocam. Yorumları iyi duruyor ama üstte kamera durması gözü rahatsız eder mi bilemedim.iş görürmü hocam bu ya![]()
50 inç fiyatı güzelmiş. tv nasıldır acaba biliyor musunuz ? yorum yapabilir misiniz
arkadaşlar selamlar, ailemin oturma odasına tv alacağım 43 ya da 45 inç güzel bir televizyon indirime girerse etiketler misiniz lütfen? şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ 15k bütçe
Bunları macbook iphone ipad ile yapamaz mıyız tv uygulamasındanApple TV'den film kiralaniyor. Vizyona yakın zamanda giren fimleri 4k izleyebiliyorsun 30 liraya.
Apple TV+ hesabı ile Apple orjinal dizilerini Türkçe ve 4k izleyebiliyorsun.
teşekkürler hocam 2sinden birini alacağım da bunların kurulum ücretiyle ilgili bir bilgilendirme göremedim ya
al yapıştır parana göre müthiş ürün büyük dersen buna bak
Kurulum ücretsiz yapılır. duvara astıracaksan askı aparatını kendin al onlar ücretsiz takıyorteşekkürler hocam 2sinden birini alacağım da bunların kurulum ücretiyle ilgili bir bilgilendirme göremedim ya
Yapabilirsin.Bunları macbook iphone ipad ile yapamaz mıyız tv uygulamasından
Emin misiniz hocam ? İşcilik ücreti almıyorlar mı aparataKurulum ücretsiz yapılır. duvara astıracaksan askı aparatını kendin al onlar ücretsiz takıyor
Şaun en fp olan cihaz 58" olanı. Sesi cılız görüntü olarak üstün bir şey beklemeyin. QLED yani, fiyatına göre çok iyi denebilir.50 inç fiyatı güzelmiş. tv nasıldır acaba biliyor musunuz ? yorum yapabilir misiniz
Peki bu alette hdmi arc var giriş var mı ona göre soundbarımı takıcamŞaun en fp olan cihaz 58" olanı. Sesi cılız görüntü olarak üstün bir şey beklemeyin. QLED yani, fiyatına göre çok iyi denebilir.
Bu fiyatlarda a101 bimden 55" toshiba grundig gibi vestel altı üretim eski tip led alabilisiniz en fazla
daha 2 gün önce 75inch tv taktırdım aparatını kendim aldım gelip taktılar. aparatı onlardan alırsan 1000-1500 arası aparat parası ıstıyorlar. ben kendim aldım vatandan everest marka 700eEmin misiniz hocam ? İşcilik ücreti almıyorlar mı aparata
43 inçe 700 tl kurulum 50inç e ücretsiz dedilerKurulum ücretsiz yapılır. duvara astıracaksan askı aparatını kendin al onlar ücretsiz takıyor