🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

arkadaşlar selamlar, ailemin oturma odasına tv alacağım 43 ya da 45 inç güzel bir televizyon indirime girerse etiketler misiniz lütfen? şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ 15k bütçe

al yapıştır parana göre müthiş ürün büyük dersen buna bak

teşekkürler hocam 2sinden birini alacağım da bunların kurulum ücretiyle ilgili bir bilgilendirme göremedim ya
Kurulum ücretsiz yapılır. duvara astıracaksan askı aparatını kendin al onlar ücretsiz takıyor

50 inç fiyatı güzelmiş. tv nasıldır acaba biliyor musunuz ? yorum yapabilir misiniz
Şaun en fp olan cihaz 58" olanı. Sesi cılız görüntü olarak üstün bir şey beklemeyin. QLED yani, fiyatına göre çok iyi denebilir.

Bu fiyatlarda a101 bimden 55" toshiba grundig gibi vestel altı üretim eski tip led alabilisiniz en fazla

Şaun en fp olan cihaz 58" olanı. Sesi cılız görüntü olarak üstün bir şey beklemeyin. QLED yani, fiyatına göre çok iyi denebilir.

Bu fiyatlarda a101 bimden 55" toshiba grundig gibi vestel altı üretim eski tip led alabilisiniz en fazla
Peki bu alette hdmi arc var giriş var mı ona göre soundbarımı takıcam

Emin misiniz hocam ? İşcilik ücreti almıyorlar mı aparata
daha 2 gün önce 75inch tv taktırdım aparatını kendim aldım gelip taktılar. aparatı onlardan alırsan 1000-1500 arası aparat parası ıstıyorlar. ben kendim aldım vatandan everest marka 700e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri