🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

ps5 falan bağlamayacaksan ki onun için pssr destekli mi ne tv gerekliydi 144hz 4k gereksiz özellik. Youtube videoları 60fps, filmler ise genelde 24fps.
Tv de görüntü demişken cihazda MEMC Yok sanırım bu da demek oluyor ki 30 fps gelen görüntüyü 60 a frame yapamaz yani görüntüyü yumuşatamaz . Aksiyon sahneli filmlerde maç yayınlarında oldukça fark edilir bir görüntü iyileştirmesi sağlıyor . Bi ara Oneplus ve Xiaomi Telefonlarına bile koyuyordu . Çok güzel bi özellik her markada ismi farklı Ultra Motion diye de geçiyor

Aynen o yüzden paylaşayım dedim 55 olana düzenleme gelir hrlde gelmesse bu da bayya pahalanır gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önceden almadığı için olabilir 🙃
Yani 35k yı geçmez.

Aynen o yüzden paylaşayım dedim 55 olana düzenleme gelir hrlde gelmesse bu da bayya pahalanır gibi

Daha önceden almadığı için olabilir 🙃
Hala ürün var.

Arkadaslar suanki televizyonumuz hi levelin bilmem.ne esk8 modeli a101 denmi ne almistik uzun zamandir kullaniyoeuz iyi birsey istiyordjm ama fiyatlarin Masallahi var . Samsung qled uhd vs almakmi mantikli yoksa bu modeli almakmi indirim gelirmi sizce asgeri ucretiz yani butcemde bunu zorlamaya calisiyorum sizce degermi 30 sayfa okudum yoruldum daha okuyamadim detayli bilgi verirseniz sevinirim

Tv de görüntü demişken cihazda MEMC Yok sanırım bu da demek oluyor ki 30 fps gelen görüntüyü 60 a frame yapamaz yani görüntüyü yumuşatamaz . Aksiyon sahneli filmlerde maç yayınlarında oldukça fark edilir bir görüntü iyileştirmesi sağlıyor . Bi ara Oneplus ve Xiaomi Telefonlarına bile koyuyordu . Çok güzel bi özellik her markada ismi farklı Ultra Motion diye de geçiyor
Hocam memc var,ayarlarda hatırlıyorum

Arayüzü kaymak gibi akıyor videoda.
Geçişler iyi yapılmış, renk seçimleri menüleri göstermesi iyi standart olarak iyi her televizyonda olan veya bu standartta olanlar için ancak oyun kısmı oldukça taraflı bir yayın sunmuş scrool firması / inceleyen kişi
4k 60-24 fps max verilen bir cihazda incelerken standart işleme göre düşük ancak bu fiyata göre ideal lafını eklemeliydi bu yüzden taraflı bir inceleme olmuş o kısmı = Clickbait

bu şekildeyse yetmez hocam umarım parlaklığı düşük ayar kalibrasyon eksikliği vardır
Panelden ve açıdan dolayı bu televizyonun gücü bu kadar ve parlama kısmını yok edemezsiniz çünkü ederi bu kadar. 65inç için özellikleri bir tık düşük olduğundan gündüz kullanımlarında arkada pencere olmaması varsa kalın tül / perde kullanılması ve direk karşıdan bakılması gerek soldan sağdan çaprazdan vs bakarsanız ekrandan çok parlama görürsünüz..
Akşam loş led ışık veya karanlıkta üzmez.

Arkadaşlar 81 sayfanın sonunda artık kararı verdim güzel serüvendi :D 10k daha ekleyip bunu aldım. Yaza düğünüm var. Zaten ikimiz de çalışıyoruz bir akşamları izleyebiliriz yanma manma olmaz insallah :D almışken bari oled alayım dedim ne çıkarsa şansımıza

Ekler

• 5228925127729286095.webp
    5228925127729286095.webp
    43.8 KB · Hit: 190
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,103
Üyeler
184,264
Son üye