🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Fiyatı çok iyi ama yeni ürün olduğundan karasız kaldım, alan arkadaşlardan kargosu gelen olursa buradan bilgi verebilir mi?

Maçta üzer hocam bu seni özellikle nit vurgum onaydı, Bizim evde Samsung 50q60c var, yanılmıyorsam ablamlara ,Ağustos ayında Vatandan Tcl c6k 40BİN tl ye alındı. Kısacası hem Google TV hem Smart TV var.

Tcl'nin bu kadar popüler olması Nit yüksek vermesi. Nit yükseltince renkleri ayarlayınca Tcl'de maç keyfi güzel oluyor. Ayarlamayan bilmeyen bu nasıl tv der iade gönderir.

Ha maçı kaçak izliyorsan yada izleyeceksen orada Tv nin bir önemli yok Google TV ile daha kolay yapılıyor o işler, ama uygumaada üzebilir deneyen gözlemleyen birisiyim :)

Maçta üzer hocam bu seni özellikle nit vurgum onaydı, Bizim evde Samsung 50q60c var, yanılmıyorsam ablamlara ,Ağustos ayında Vatandan Tcl c6k 40BİN tl ye alındı. Kısacası hem Google TV hem Smart TV var.

Tcl'nin bu kadar popüler olması Nit yüksek vermesi. Nit yükseltince renkleri ayarlayınca Tcl'de maç keyfi güzel oluyor. Ayarlamayan bilmeyen bu nasıl tv der iade gönderir.

Ha maçı kaçak izliyorsan yada izleyeceksen orada Tv nin bir önemli yok Google TV ile daha kolay yapılıyor o işler, ama uygumaada üzebilir deneyen gözlemleyen birisiyim :)
Maç izlemiyorum problem yok :D

beyler iyi mi? bu ya muadili tcl varmı

Fiyatı çok iyi ama yeni ürün olduğundan karasız kaldım, alan arkadaşlardan kargosu gelen olursa buradan bilgi verebilir mi?
Bende aldım ama benden önce kargosu gelenler olur büyük ihtimalle. Detaylı inceleme için abdullah abi belki incelerim yazmıştı ama bakalım ne olacak

Ben de bundan var bazen ışık süzmesi oluyor.

sizde ki attığınız linkte ki qled sanırım, qled ile miniled arasında bence aşırı derece fark var, vatana vs gidip incelediğimde qled alma fikrimden vazgeçmiştim. Mini ledler açık ara daha iyi duruyordu ama bu televizyon orada gördüğüm mini ledler gibi mi onu bilmek istiyorum, eğer öyleyse bu fiyata bedavadan satılıyo

Kaç inç hocam eskisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elektroniğe ilgim var severim derseniz tv yi açın anakarta gelen lvds kablosunu çıkarın ve fişe takın aynı arıza devam ediyorsa yüksek ihtimal anakart devam etmezse panel arızası
55inç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,508
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri