🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

Eyvallah, Sağ ol. Yarın akşam video çekip yüklerim.

Valla bizim bura küçük yer ya alan olmaz sanırım olsa da bana denk gelmesi lazım ki yakından göreyim belki burada spot mağzalara gelir oradan görürüm ileride canlı.

Montajı tamamlandı benimde, LG nin askı aparatını kullandı 1200 TL para aldı Tv muhteşem renkler harika, ses iyi.

Lakin PC mi HDMI yolu ile bağlandığımda görüntü gelmiyor ,PC algılıyor Tv yi ama sinyal yok hatası alıyorum deneyen var mı? Ya da yapmam gereken bir şey?
Pc ni başka bir ekrana bağladın mı hiç

hocam kabloyu değiştirin portun sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum
Hocam kabloyu değiştim, port da değiştim, PC de değiştim yine de aynı durumda. Denediniz mi siz hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle bir sorun yok
Bende niye oluyor ya bir ayar falan mı var acaba

Pc ni başka bir ekrana bağladın mı hiç
Hocam bağladım, halihazırda 2 ekrana bağlı zaten

Hocam kabloyu değiştim, port da değiştim, PC de değiştim yine de aynı durumda. Denediniz mi siz hiç

Bende niye oluyor ya bir ayar falan mı var acaba

Hocam bağladım, halihazırda 2 ekrana bağlı zaten
bir ayar yapmadım ben

Benim neden böyle oldu ya

Ekran kartınının monitöre giren HDMI kablosu takılı ise, ekran kartının 2. HDMI çıkışından TV 'nin HDMI 1 portuna takıyorsanız, ayarlardan menüden HDMI 1 portunu seçip, bilgisayardan windows tuşu +p ye basıp ''Uzat'' dediğinizde olmadı mı ? veya Laptop ise HDMI çıkışından tv nizin HDMI1 portuna takıp TV ayarlarından HDMI 1 r seçip varsa veya otomatik laptoptan windows tuşu+p ye basıp uzat demelisiniz.

Windıws ayarlarından görüntü ayarlarından 2. ekranda tv'nizin görüntü oranını ayarlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şuan satışlarımız yalnızca HepsiBurada üzerinden yapılmaktadır.

En yakın zamanda diğer platformlarda da satışımız olacaktır. Dediler bilginize

acaba hb da ucuzu bulursan farkı iade yazmıyor bu tv de yine de iade ediyorlar mı amazonda ucuza cikarsa

Ekran kartınının monitöre giren HDMI kablosu takılı ise, ekran kartının 2. HDMI çıkışından TV 'nin HDMI 1 portuna takıyorsanız, ayarlardan menüden HDMI 1 portunu seçip, bilgisayardan windows tuşu +p ye basıp ''Uzat'' dediğinizde olmadı mı ? veya Laptop ise HDMI çıkışından tv nizin HDMI1 portuna takıp TV ayarlarından HDMI 1 r seçip varsa veya otomatik laptoptan windows tuşu+p ye basıp uzat demelisiniz.

Windıws ayarlarından görüntü ayarlarından 2. ekranda tv'nizin görüntü oranını ayarlayabilirsiniz.
Hocam ekran kartıma takılı, otomtik olarak algılıyor zaten ekranı, bazen hiç gelmiyor bazen geliyor geldiğinde bir sefer uzun süre gidip gelmedi ama sürekli ekran bağlantısı gidip geliyor siyah ekran olup düzeliyor yani, görüntü oranları vs düzgün tek sorun görüntü gidip gelmesi, ya da hiç gelmemesi

Hocam ekran kartıma takılı, otomtik olarak algılıyor zaten ekranı, bazen hiç gelmiyor bazen geliyor geldiğinde bir sefer uzun süre gidip gelmedi ama sürekli ekran bağlantısı gidip geliyor siyah ekran olup düzeliyor yani, görüntü oranları vs düzgün tek sorun görüntü gidip gelmesi, ya da hiç gelmemesi
Ekran kartın ve güç kaynağın beslemiyor olabilir, HDMI kablosu HDMI 1.3/1.4/2.0 Girişleri 3 Adet olduğundan HDMI kablosu 2.0 dan düşük ise ve sen TV'de 2.0 ra takıyorsan bundan yapıyor olabilir, HDMI kablosu bozuk olabilir, vs vs bir çok etken var.

Ekran kartından monitöre gelen HDMI kablosunda bir problem yok ise monitörden görüntü alıyorsan, aynı kabloyu monitörden söküp TV ye bağlayınız bilgisayarı kapatıp açınız görüntü geliyormu test edeniz. Gelmiyorsa ekran kartı veya Tv Hdmı portunda problem vardır. Tv'de genelde çıkmaz Ekran kartında çıkar bu problem büyük olasılıkla. Tv 'lerde genelde ayar probleminden kaynaklanır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri