donanimmsever
80+
- Reaksiyon skoru
- 158
Üreticinin teknik hiçbir bilgi sağlamaması huylandırıyor. 35e 8cof ips panelli vestel tercih ederdim.
MS,panel üreticisi,local dimming sayısı, Hz oranı, panel türü, çoğu şeyi söylediler hocamÜreticinin teknik hiçbir bilgi sağlamaması huylandırıyor. 35e 8cof ips panelli vestel tercih ederdim.
Bu MiniLED serisi daha yeni geldi. QLED G8 kullananlar hala var ilk kutusundan sorunsuz çıkarsa uzun süre kullanılıyor.Bu TV için her yerde sağlam indirime girdi diyorlar ancak ne kadar uzun ömürlü kullanımı olur? Daha önce kullanmış ve memnun kalmış olanlar var mı?
Panelook dan benzer bir panele baktım 8 cof var gözüküyor.Üreticinin teknik hiçbir bilgi sağlamaması huylandırıyor. 35e 8cof ips panelli vestel tercih ederdim.
Okumuyorlar ustaMS,panel üreticisi,local dimming sayısı, Hz oranı, panel türü, çoğu şeyi söylediler hocam. Daha teknik ne kaldı bilmiyorum.
Eyvallah hocam umarım pişman olmayız. Gerçi her türlü alacaktıkHayırlı Olsun.
İlk gönderiye sipariş veren kullanıcılar yazıp etiket atar mısın?Olacağını sanmıyorum sorunsuz kutudan çıkarsa. Sen açma servis kuracak.
1080p filmi 4k upscale yapıyordur sonuçta ikisi de Google TV ve Cortex çekirdekler barındırıyor.tcl c855'te 69 yapımı bluray bir film açtım günümüzde çekilmiş gibi kaliteli gösteriyordu. Bunda galiba yapay zeka ile kalite arttırma yok. Olsa direkt alırım.
Hareket netliği ve yumuşatma yüksektedir. Soap opera effect diyorlar buna. Görüntüyü 60fpsmiş gibi gösteriyor tabi bunu yaparken kötü bir yanı var hareketli sahnelerde görüntüde bulanıklaşma oluyor mesela adam koşarken ya da dövüş sahnelerinde.tcl c855'te 69 yapımı bluray bir film açtım günümüzde çekilmiş gibi kaliteli gösteriyordu. Bunda galiba yapay zeka ile kalite arttırma yok. Olsa direkt alırım.
HBO, Netflix, Amazon üst paket alırsak problem olmaz onda direkt 4K HDR olarak geliyor. Standart kanallar Turksat 6 bile olsa 1080p oluyor. Samsung da alsak yine de bulanık görünüyordur.Hareket netliği ve yumuşatma yüksektedir. Soap opera effect diyorlar buna. Görüntüyü 60fpsmiş gibi gösteriyor tabi bunu yaparken kötü bir yanı var hareketli sahnelerde görüntüde bulanıklaşma oluyor mesela adam koşarken ya da dövüş sahnelerinde.